Tove Styrkes nya låt



Toves första egna låt, tycker den är helt okej ändå! Första gången jag hörde den tyckte jag den va dålig, men när jag lyssnat lite på den börjar jag tycka den är lite bättre, man blir glad av den! :) Vad tycker ni?

Regn regn regn

Hallå!

Det bara regngar ute, har gjort det flera dagar i streck. Ska det aldrig ta slut eller? Egentligen spelar det ingen roll för mig just nu eftersom jag ändå bara är inne och tar det lugnt för  att försöka bli av med min förkylning!

I dag har jag inte alls gjort mycket, mest varit inne på datorn och kollat på kläder på nätet.. blir sugen på att shoppa massor till hösten! När jag blir frisk ska jag ge mig ut på stan och shoppa loss, så det så!

Vi hörs, hejdå!


Förkyld

Tjena tjena!

Min dag har spenderats i soffan framför tv:n, visst det är det väl inget fel på men jag har lust att göra nåt kul! Hade egentligen tänkt vara med Sara idag, men så blev det inte eftersom båda var sjuka. Näsan svider och jag känner mig så äcklig... det här med att vara förkyld är inte kul!

Har lust att träna men det kan jag ju inte heller göra, bläää!

Hoppas ni har det bra iaf ;)

Puss!

Låååång dag

Hej där!

I dag var det en lång dag i skolan, vi slutade fyra med gympa i regnet. Vi hade tre-steg och spjutkastning. Spjutkastning var kul, men väldigt svårt! Det enda som hände när jag kastade var att spjutet åkte i väg några meter, fladdrade åt sidan och landade på fel sida, haha! Men som tur var var det iaf fler som hade problem med det än jag!

Nu är jag klar med läxorna, förutom samhällskunskapen som jag glömde i skolan.. smart! Jaja, men vi har inte samhällskunskap förrän på eftermiddagen i morrn så jag hinner ju på lunchen.

Nu ska jag varva ner genom att måla naglarna och kolla på tv, me like!

Förresten börjar jag inte förrän 10 imorrn och då har jag klassråd, med andra ord skön förmiddag!

Ha det gött, puss hej!


Stressigt

Hello!

Har haft det stressigt i dag, men antar att det kommer bli mycket värre när alla prov kommer.. Idrottsläxan tog sin lilla tid att göra. Skulle även träna och duscha, haha okej det kanske inte låter så mycket men jag har stressat som en dåre idag! Det syns på mitt rum också, ser ut som en enda röra med kläder över allt - hinner ju inte plocka i ordning när man springer omkring för att hitta allt man ska ha med sig, så där samlas allt.. ja ni vet säkert hur det är! 

Förresten kom min cykel tillbaka från servicen i dag, den hade ju haft punka. Visst, däcket var helt men istället hade dom sabbat mina växlar. Haha, men pappa var så snäll och åkte upp med min cykel så dom fixade det igen, problemet löst! Hoppas bara inte dom sabbat pedalerna eller nåt tills imorrn!

I natt tänkte jag sova med en bulle/knut i håret i hopp om att det ska bli lite lockigt i morrn.

Ha det prima, hej svejs!

 

Tyckte regnbågen var riktigt fin på Landeryd i dag!


Skolfoto

Hej hej!

I dag var det skolfotografering.. kändes väl sådär. Kände mig lite stel och på ett foto blundade jag, slår nästan vad om att det kommer bli det som väljs! Haha, nej jag får väl hoppas på det bästa!

Efter skolan var det dags för spelträning vilket inte gick speciellt bra.. dessutom blev vi attackerade och nästan uppätna av myggor! Enligt mig är myggor bara små, meningslösa och irriterande varelser som borde utrotas!

Annars tänkte jag gå och lägga mig snart och sova ordentligt eftersom jag har sån enorm huvudvärk.. usch! Har haft det ganska många dagar nu, antar att det är skolan som tar kol på mig!

Ha det bra, puss hej!


Blä!

Hola!

I dag var det golftävling igen, den sista skandia distrikt. Gick inte alls bra, spelade verkligen som en kratta! Inget gick rätt för mig.. och när jag trodde det inte kunde bli värre så märker jag att jag har glömt min sandklubba på ett hål, inte det smartaste jag gjort! Så jag fick spela resten av rundan utan sandklubban, såklart blev det ännu svårare då! I morrn är det dags för spelträning och då ska jag ha revanch mot klubborna som va så grymt envisa sabba min runda i dag!

Vi hörs, hejdå!


21 augusti

Tjena mittbena!

Sov ganska länge i morse, väldigt skönt efter en vecka i skolan och en sen fredagskväll. 

När jag gjort mig i ordning åkte jag, mamma och pappa till Tornby för att kika efter en ny laptop till mig. Nämnde för några dagar sen att jag köpt en laptop, men den va inte alls bra så vi lämnade tillbaks den och nu har jag kollat in en annan. En silverfärgad hp laptop! Hoppas hoppas jag får den! 

Efter lunch drog jag och Sara ner till stan för att kolla på Amanda Jensen, men det va väldigt dött där. Så vi bestämde oss för att gå runt lite istället. Vi tog en fika och träffade även lite annat folk. Sen bestämde vi oss för att ta bussen hem, vi väntade ungefär 20 min på att den skulle komma och det va skiiiitkallt! Till slut kom den iaf och vi var helt ensamma på hela bussen, ja förutom busschaffören förstås! Haha, gissa vad vi gör då? Jo, vi sätter på musik på högsta volym och sjunger! Haha, tror nog busschauffören trodde vi va sjuka i huvudet, men vem bryr sig?! Haha!

Nu har jag kommit hem och ska nog snart gå till sängs, har nämligen en golftävling framför mig i morrn, wish me luck!! 

Heejdå!

Greeeeat

Hallå där!

Nu är jag precis hemkommen från en underbar kväll i Kungsträdgården med Vicky. Rix Fm och Erik Grönwall var det inget fel på... lite mesigt till en början, men det blev bara bättre och bättre.

När Erik kom blev det uuunderbart, för alla sjöng med och det va värsta trycket! Han bjöd verkligen på sig själv också, helskön tycker jag! Att vi stod nästan längst fram gjorde inte saken sämre och jag nuddade dessutom hans hand! Hahaha, amazing!!

Ha det super, Byeeee!








 


Rix fm

Heej!

Nu när jag kommit hem och parkerat min rumpa på skrivbordsstolen känner jag hur trött jag är efter en lååång dag i skolan. Hoppas bara jag blir piggare till ikväll för då är det rix fm som gäller. Tyvärr har jag lyckats få punka när jag cyklade hem idag, antingen får vi skjuts eller så får det bli att låna mammas väldigt gamla och inte supervackra cykel. Hoppas på att vädret är bra ikväll också! Vilka mer ska på rix fm?

Ha det bra, puss!



Klassdag

Tjena!

I dag var en bra dag eftersom det var klassdag och vi därför inte hade några vanliga lektioner! Vi började klockan 10 och va i simhallen till ungefär 12. Ett tag spelade vi volleyboll också vilket va riktigt kul och mitt lag vann så det så! Är riktigt stolt också, för jag gjorde ett jättesnyggt slag baklänges som gjorde så vi vann ett poäng, hihi! Hoppade även från femman två gånger, har gjort det förut men det är ändå lika läskigt varje gång! Kändes inte så jättebra idag eftersom jag slog i benen och att typ hela bikinin åkte upp när jag landa i vattnet.. men som tur va syntes det inte eftersom jag va under ytan då!

Efter simhallen fick vi byta om fort som tusan och stressa som babianer för att hinna till bowlinghallen den tid vi skulle... men så klart så va inte våra lärare där när vi kom så vi hade stressat som babianer i onödan. När vi till slut kom igång efter att ha letat efter bowlingskor i en evighet va det roligt! Efter 5 gånger ledde jag jättestort men sen kom Annemiek igen och slog mig med några poäng. Men är supernöjd iaf eftersom jag va näst bäst i klassen den första omgången, det ni! Andra omgången gick inte fullt så bra så den behöver vi inte prata om, haha!

Nu är jag hemma igen och slappar bara, sköönt! Snart måste jag börja städa rummet och i kväll ska jag laga mat till familjen - thailax blir det! Måste laga mat en gång i veckan, något som mamma kommit på.. Men jag har faktiskt inget emot det, tycker om att laga mat. Speciellt när man får välja vad man ska laga!

Todeloo!

18 augusti

Tjosan svejsan!

I dag va det andra dagen i skolan.. blää! Det va iaf en slapp dag, så det va skönt! Förmiddan va enligt schemat, det vill säga att vi började fem i nio med musik och efter det bild. Musiken gick förvånansvärt bra för att vara mig.. det vill säga att jag nästan klarade av att spela "Blue suede shoes" på gitarr! Haha, jag är inte direkt världsbäst på gitarr men det va faktiskt riktigt kul! På bilden gick det mindre bra. Vi skulle börja skissa på idéer till våra 3D bilder som vi ska göra. Den enda idén jag kom på va att det skulle va en golfspelare som slog på en boll och höll på att träffa en person i huvudet - väldigt kreativt eller hur! Haha, jaja bättre än inget iaf!

Efter lunchen va det dags för poängjakt då man som det kanske hörs på namnet ska samla så många poäng som möjligt på olika stationer. Man är i olika lag som består av en sjua, åtta och nia. Mitt lag fick full pott på tre stationer, jag är riktigt stolt! Men det bästa va såklart att vi fick en glass efteråt.. mohaha!

När jag käkat upp glassen följde jag med Lollo hem. Efter att vi latat oss i soffan ett tag drog vi till Berga och köpte frukt till vår uuuuunderbara fruktsallad.. mums fillibabba! Fruktsalladen blev toppen, men vi fick verkligen kämpa för att få den klar! På vägen dit va det massor vägarbeten så det va svårt att komma över vägen. När vi väl kom fram funkade inte Lollos bankkort, så hon kunde inte ta ut pengar... men efter lite envishet gick det! På både dit och hemvägen stank det även skiiiit från någon sörja som läkt på gatan - inte mysigt! När vi till slut kom hem igen efter att ha handlat va vi ju tvugna att skära upp salladen också! Så ungefär en timmes arbete för fem minuters njutning, men det va det värt!

För övrigt har min nya laptop kommit idag och jag är överlycklig! Innan hade jag en stationär dator, men det är ju mycket mysigare att sitta i sängen med datorn än vid skrvibordet! Den är röda färgen va inte så fin som jag föreställt mig, men det blir säkert super ändå!

Hej svejs!




jag säger bara en sak - mums fillibabba!


Första skoldan avklarad..

Tja!
Då var första skoldan avklarad. Helt okej eftersom vi började halv 1 i aulan då vi lyssnade på rektorn som pratade om nåt ointressant och sen gick vi till klassrummet och fick några lappar. Nu har Lollo följt med mig och hjälpt till lite med en header, tack till henne! Fixade den på paint eftersom mitt photoshop är från typ stenåldern.. haha! Så den blev kanske inte super, men lite personligare än den jag hade innan! Vi ska nog fixa en ny header när vi är hos Lollo nån gång för hon har liiite bättre photoshop än mig och som hon dessutom fattar! Snart ska vi fixa lite mellis och sen ska jag på träning vid fem!

Ha det super, adios amigos!

Skola imorrn då....

Hello!
Det här sommarlovet har verkligen varit underbart, men nu är det slut! Imorrn börjar skolan och allvaret igen! Ska bli kul att träffa klassen , men hade verkligen inte haft nåt emot några veckors sommarlov till! Men ska väl inte klaga antar jag eftersom många började skolan i dag.. haha Har även sovmorgon imorrn till halv 1 så det blir ju bra!
Ska nog lägga mig rätt tidigt idag eftersom jag har ont i huvudet..

Ciao!



Bild från början av sommarlovet, vill ha mer sol och ledigt!!


Wonderful days

Tjena! 
   Sitter just nu och latar mig med Linni. Vi började inte skolan idag så vi tar det lite lugnt. I går cyklade vi runt lite, tog bilder och sen kollade vi på filmen "the women". Inte den bästa film jag sett men den va kul! I dag vet jag inte vad vi ska hitta på men kommer säker på nåt skoj! 









bloggdesign

Heej!
Har suttit ett tag vid datorn och försökt göra en ny bloggdesign, men det går inte direkt toppen! haha! Ska va med Lollo på tisdag och då ska hon hjälpa mig med en header!  Snäll tjej det där!
   Annars har jag faktiskt inte gjort nåt speciellt idag. Bara latat mig, men man behöver ju sånna dagar ibland också och det va väldigt länge sen jag hade en sån! Kan väl säga att det enda jag gjort är att ätit massa godis och kakor så nu känner jag mig lite tjock! haha.. får ta och skärpa mig när skolan börjar igen! 
Pusshej!

Tjaa!

Förmiddan spenderades med Lollo.. trevligt trevligt men hann inte göra så mycket eftersom hon skulle till landet vid tre! Haha, vi hann i alla fall glo lite på tv och ta en promenad då vi köpte en glass! 
   Nu sitter jag här hemma och bara latar mig.. måste snart ta och börja städa rummet annars syns snart inte skrivbordet under allt som ligger där ... ooops!
Byee!


Golftävling

Hello!!
Dagen började med att jag vaknade 6.20 av min "älskade" väckarklocka som ringde... så jag steg motvilligt upp, åt frukost och gjorde mig i ordning. Sen cyklade jag iväg till golfbanan. Jag tog med mig regnkläder och hela paketet eftetsom det skulle va regn idag.. men som alltid så hade dom fel! Tur det i alla fall! Golftävlingen va riktigt kul eftersom jag spelade bra! Kom trea på 69 slag i netto om det nu är någon som mot förmodan fattar vad det innebär! haha! Jag vann en bollhov som jag kan plocka upp mina bollar som jag slår i vattnet.. men eftersom jag aldrig slår i vattnet så behöver jag ju den inte! haha *host*
   Efter prisutdelningen åt vi lunch på golfbanan och sen åkte jag, Sara och Emma hem till Emma där jag hade en fortsatt rolig dag!

Puss hej leverpastej!


Dagen med underbaraste Lollo

Heej!  
   Det här blir mitt första inlägg på bloggen. Tänkte skriva om vad jag gjort idag.
   Dagen började med att Lollo kom hit, vi slappade och kollade lite på tv. Efter ett tag blev vi hungriga så vi bestämde oss för att vi skulle laga thailax - ett recept från hemkunskapsboken. Dessvärre hade vi ingen lax hemma eftersom vi tydligen hade ätit den i helgen.. bra jobbat Kajsa! haha Så vi lagade schnitzel och spaghetti istället.. gott det med!  
   Sen va Lollo så snäll och fixade mina naglar.. blev hyfsat bra.  
   Efter det cyklade vi ner till stan och tog en shoppingrunda.  Jag köpte en tröja, hårspray, en deo och ett pennskrin till skolan. Lollo köpte också lite grejer. Självklart blev det en fikapaus emellan också, en smält chokladbeskvi från gyllen! haha  Det blev en i alla fall en lyckad runda!  Men sen när vi skulle cykla hem blev det allt annat än lyckat eftersom vädret hade bestämt sig för att va pissdåligt! Så det blev att cykla hem i spöregn i bara shorts och en tunn skjorta.. supermysigt eller inte! haha väl hemma gosade jag in mig i tjocktröja och nu har jag äntligen tinat upp!
Pusshej!



Min nagellackssamling


         
                                                        
Före och efter nageldesign a la Lovisa! 




Resultatet efter en dag på stan


Välkommen till min nya blogg!

Nu har även jag skaffat en blogg. Här kommer jag skriva vad jag gör på dagarna, ladda upp bilder, skriva låttips och annat. Besök och kommentera massor massor massor så blir jag glad!


RSS 2.0