26 september

Hallå!

Dagen började tidigt för min del, steg upp klockan 6 och åkte sedan ut till golfbanan för att spela finalen av en tävling där. Usch vad kallt det var, men det stoppade minsann inte mig! Det gick riktigt bra, jag kom trea och vann denna gulliga pokal.



Nu ska jag masa mig upp för trappan, till tv:n för att slappa lite innan sängen väntar. Hoppas ni får en fortsatt trevlig söndag och en härlig vecka! 

Puss och kram!


Lortgris

Hallå där!

Den här veckan har vi tränat orientering i skolan inför fredag då vi ska ha ett orienteringsprov i Vidingsjö. Det har bara gett mig dåligt självförtroende och påminnt mig om hur kass jag är på det. Så vet ni vad jag har gjort idag?
Jo.. jag gav mig ut till Vidingsjö, bad om en orienteringskarta och letade kontroller. Och för säkerhets skull var mina föräldrar snälla och följde med mig som stöd, men kanske mest för att jag inte skulle gå vilse och bli kvar i dom otroligt läskiga Vidingsjöskogarna för all framtid, scary! Haha!

Såhär fina var mina skor när jag kom hem:



Nästan som nya eller vad tycker ni?

Time for bed

Hej hej!

Ja, vad kan man säga om dagen? Ingen kommentar, det var helt enkelt inte min dag idag bara. Orienteringen i skolan gick sämst och jag tror jag lyckats tappa bort min spanska skrivbok som innehållet väldigt viktiga anteckningar och en halv uppsats, illa! Men allt löser sig som man brukar säga...

Tur att jag fick en stund framför tv:n med favoritserien True Blood, det gjorde i alla fall dagen lite bättre. Nu är det dags för sängen och att sova, ska bara läsa ett kapitel i ondskan för att beta av lite av svenskaläxan tills tisdag.

Natti natti!


ÄNTLIGEN!

Först vill jag be om ursäkt för att jag inte bloggat på ett tag nu, men har varit så himla upptagen med att plugga till historiaprovet, vilket varit grymt jobbigt! Men äntligen är det avklarat och tänka sig, det gick riktigt bra! Känns lite som en befrielse, är inte så mycket för historia så jag är nöjd. Nog om det...

Efter skolan åkte jag upp till golfbanan för träning och shiiiit vad kallt det börjar bli nu. Hösten kommer och det gillar jag verkligen inte, saknar verkligen den underbara sommaren!! Får väl försöka vara glad ändå och tänka på att jag snart fyller år, börja planera nåt kul med vännerna tills dess. Det blir säkert super i så fall. Och efter det får jag börja se fram emot julen, som jag verkligen älskar, den är ju så mysig! Haha, så det finns ju trots allt något bra med dom mörka årstiderna också!

Ha det bra, puss och kram!



Med hösten följer även höstigare kläder och färger.


Go girl!

Tja!

Har varit riktigt aktiv idag, stolt! Haha, nej men jag steg upp vid ungefär 9 och sen powerwalkade jag! Efter det blev det dusch och lite plugg och sen har jag spelat golf också. Kan väl beskriva hur golfen gick med två ord: fråga inte!

Ikväll blir det bara att ta det lugnt framför en förhoppningsvis bra film. Ska kanske fixa marrängsviss som jag för övrigt är grym på att göra, så det så!

Här kommer två bilder från golfrundan:









God natt!

Är egentligen inte trött, men får väl ta mig till sängen och försöka sova nu. Vore nämligen bra om jag kunde komma upp vid ungefär i morrn 10 så jag kan plugga lite historia innan jag drar mig mot golfbanan.

God natt!

heeelg

Tjoho!

Nu är det dags helg, superskönt! Har tittat lite på film med family och käkat kladdkaka med pepparkakssmak, den var verkligen supergod. Kan i och för sig bero på att jag ääääääälskar pepparkaksdeg och det smakade ungefär likadant.

Får se hur min helg blir. Imorrn ska jag i alla fall spela golf och troligtvis va med en kompis på kvällen och på söndag ska jag kanske på stan med en annan kompis och efter det träna. Men får se vad jag hinner med, måste plugga till historiaprovet som vi har på tisdag, usch!

Vad ska ni göra i helgen? Hoppas ni får det super i vilket fall!

PUSS!


Ny halsduk från bikbok, 149 kr

Bumpy ride

Har just nu denna låt på hjärnan, LOVE IT!!! Vad tycker ni om den? :)


IDOL

Hello!

I dag hade vi en politikdag i skolan, men det bara snurrade i mitt huvud. Komplicerat det där... 

Efter skolan drog jag till Landeryd för golfträning, skoj skoj! Det gick super, vi fyra som var på träningen idag spelade lagspel och det gick hur bra som helst. Så... vår tränare har lovat att vi ska få ett pris nästa vecka, spännande! Haha, känner mig som en liten förväntansfull 5-åring. 

Nu har jag precis kollat klart på idol och jag ääääälskar verkligen en av dom som var med idag, tyvärr kommer jag inte ihåg hennes namn. Men hon sjöng en egen låt på svenska och hade jättemysig röst.

För er som kollade, vem var er favorit ikväll?

Ha det prima, bye!



Skoljoggen avklarad

Hej där!

Nu är den inte så efterlängtade skoljoggen avklarad och jag känner mig ganska nöjd ändå, den sista veckans träning har kanske gett lite resultat ändå. Har haft ett litet uppehåll under sommarlovet, men nu är jag igång igen. Känns skönt!

Efter skolan bar det som alla måndagar av till golfbanan för spelträning. Gick inte alls bra, var så trött efter en hel dag i skolan så orkade inte riktigt. Hehe, ooopsi! Imorrn ska jag i alla fall till golfbanan igen för en timmas träning, det tar inte lika mycket på krafterna som drygt två timmar på banan. Så förhoppningsvis ska det gå bättre.

Nu ska jag sova, god natt!



Solnedgången vid golfbanan, tyvärr dålig bildkvalité (mobilkameran)


Skitväder

Tjenare!

Hela söndagen har i stort sett spenderats på golfbanan. Vädret var verkligen allt annat än toppen, men med trevligt sällskap kan man ha kul ändå!

När jag kom hem hoppade jag direkt in i en varm dusch och sen blev det pizza, smaskens och jag var verkligen vrålhungrig!

Snart ska jag nog joina mamma och pappa vid tv:n och dricka lite kvällste och sen ska jag gå och lägga mig ganska tidigt. Känner mig trött och måste ladda batterierna för en ny vecka i skolan. På tal om skolan så är det skoljoggen imorrn vilket innebär att alla elever tvingas springa 5 km, blää! Haha, nej jag ska nog överleva.

Ha det super mina bloggläsare, kram!


Regn, regn, regn!



My day

Tjena!

Dagen har gått så himla fort, men det är väl så det alltid är på lördagar. I dag tog jag en ordentlig sovmorgon och tog det bara lugnt på förmiddan, vilken latmask jag är. Men vid halv fyra blev det dags för träning på friskis - indoor walking, jag tog ut mig ordentligt och indoor walking är jobbigare än det låter jag lovar.

Efter en skön dusch kände jag mig mycket piggare så jag orkade till och med ta tag i att läsa lite till historiaprovet. Jag känner nämligen på mig att jag inte kommer hinna plugga alls mycket nästa vecka eftersom jag har massor träningar och annat att göra då.

Nu ser jag fram emot en mysig lördagskväll med äppelpaj, choklad och film. Ska verkligen försöka ta vara och njuta av det som är kvar av helgen för den går ju så snabbt.

Vi hörs, kram!


I´m lovin' it!


God natt!

Hej bloggläsare!

Nu har jag precis kommit hem från en mysig tjejkväll med taco, film och godis. Tror nog inte jag glufsat i mig såhär mycket på väldigt länge. Min mage känns rejält full just nu. Då känns det rätt  bra att jag ska träna imorrn i alla fall!

Nu är klockan tio i två så ska nog gå och lägga mig snart.

Puss och kram!


Dagens outfit

Tja!

Herregud vad långsamt sista lektionen gick idag, hade elevens val och jag har fått oturen att få träslöjd vilket jag inte är överförttjust i om man säger så. Tittade på klockan hela tiden och såg sakta hur minuterna sniglade sig fram. Nog om det, nu är jag i alla fall hemma så jag tänkte ladda upp en bild på dagens outfit, vad tycks?

   
Jeans: jc
Linne: MQ
Jeansskjorta: Åhléns


Lååång dag

Hej där!

Onsdag är verkligen inte min favoritdag, för skolan är så lång och verkligen fullproppad med lektioner. Slutade vid fyra med gympa och var väl inte hemma förrän strax innan fem för det tog ett tag för mig att byta om, sölig som man är, hehe..

När jag kom hem märkte jag att skolfotona hade kommit! HJÄLP, är alltid så nervös när jag ska titta hur jag blev. Men jag är faktiskt nöjd med gruppfotot i år, så skönt! Tyckte dom allra flesta blev fina på kortet. Det individuella däremot var jag inte fullt så nöjd med. Såg oerhört stel ut, vilket inte var så konstigt med tanke på att fotografen sa till mig att sitta snett, vrida på huvudet i precis rätt läge och så vidare...

Har precis tittat på True Blood, som har varit min favoritserie. Tyvärr börjar jag tycka lite sämre om den denna säsongen. Nu är jag lite nyfiken, vilken är er favoritserie? Tell me!

Imorrn har jag sovmorgon till tio, tjohooo!

Ha det bäst, ciao!



Den vackra solnedgången från vår balkong


IDOL

Tjabba tjena hallå!

Ja, vad kan jag berätta om dagen? Hmm, hände väl inget speciellt i skolan. Lektionerna flöt på som vanligt och sen drog jag iväg till Laderyd för golfträning där vi tränade på olika bollflykter. Om nu någon av ni som läser förstår vad som menas med det. Haha!

Historialäxan är gjord, så sköööönt! Så nu sitter jag framför tv:n i köket och tittar på idol efterson pappa snodde tv:n i vardagsrummet, taskigt!

Det ska bli intressant att se om det kommer fram någon ny jättetalang som slår igenom ordentligt i år, det vore ju kul!

See you later!

 

6 september

Tjena!

Då var måndagen avklarad och en ny vecka har satt igång. Full rulle hela dagen var det. Först var jag i skolan då Helena försökte lära mig "Single ladies" dansen, haha har nog inte skrattat så mycket på länge! Man får ju inte glömma att ha det lite kul på rasterna så man inte tråkar sönder under dagen!

Efter skolan drog jag direkt vidare till golfbanan för spelträning. Riktigt kul och roligt sällskap, haha! Efter spelträningen blev det även några hål på korthålsbanan, spelet var väl inte super men kul var det!

Ska nog göra i ordning mig för att sova snart, ta en bok och varva ner ordentligt, det är ju en dag i morgon också!

Märkte att min mobil redan har fått problem, riktigt dåligt eftersom jag köpte den för inte alls länge sen! Det går nämligen inte att filma på den, men det är väl inte hela världen.

Ha det super, adios amigos!



Jag och Lollo garvar åt våra försök att steppa, ännu en sak förutom "single ladies" dansen jag roade mig med idag.

Hard work, work!

Tjena!

Nu börjar söndagen dra sig mot sitt slut. Efter en aktiv dag med golf, spinning och lite läxor har jag parkerat i soffan och ska sätta igång med att måla naglarna. Det får bli min söndagsterapi.

Ha det gött, puss! 





Tjejen som är köper lite för många nagellack - det är jag det!


Fint höstväder!

Hallå där!

Kom hem från golfbanan för ungefär en timme sedan, nu är jag vrålhungrig, men maten är snart klar. Det gick hyfsat att spela idag, lyckades i alla fall skrapa ihop 34 poäng vilket är ungefär vad jag ska ha. Dessutom var vädret jättefint, så det var en härlig golfrunda! När vi sedan kom in var det knökfullt på parkeringen efterom det är en stor tävling på golfbanan just nu. Så vi hade tur som åkte dit på morgonen.

Efter lunch drar jag och mamma till  friskis för ett spinningpass för att känna oss lite hurtiga. Tyvärr var det alldelles för länge sen sist jag tränade. Men nu ska jag allt ta tag i träningen igen så det så!

För övrigt har jag kommit på att det är söndag idag vilket innebär att det är måndag imorrn och då har jag en hel skolvecka framför mig igen... helgerna går alltid för fort!

Ha det bra, vi ses!



Bild från när jag tävlade på Åtvidaberg för två veckor sen.

Freedom

Tjena mors!

Nu är jag på betydligt bättre humör än för några dagar sen, min huvdvärk är borta, freedom!!

Och att huvudvärken är borta betyder bara en sak... Kajsa vill shoppa!! Haha, så jag och Lollo hade planer på att dra ner till stan i dag. Men istället bar det av till Tornby så vi kunde få våra prao-papper ifyllda på Plantagen.

Dessutom kom vi på den mest strålande idén, att cykla till Tornby.. men den idén visade sig snabbt inte vara fullt så strålande som vi hoppats på. Efter nästan en timmes cyklande, massor klagande och ångestkänslor över att vi inte tagit bussen istället, nådde vi i alla fall vårt första mål - Plantagen!

Prao-papprena fylldes snabbt i och sen satte vi full fart mot vårt andra mål - Ikanohuset, så shoppingen drog igång! Efter det var det dags för den långa vägen hem också, bättre än vägen dit... i alla fall om man bortser från att jag nästan trillade på cykeln! Haha, bara för att jag och Lollo inte kan hålla oss borta från varandra, vi måste nämligen cykla in i varandra. Båda blev lite skrämda så resten av vägen hem lyckades vi hålla oss borta från varandra.

Nu sitter jag åtminstone här hemma igen, en tröja, ett linne och en ring rikare och är nöjd med dagen. En sak har jag även lärt mig, man ska ta bussen till tornby!

Här kommer bilder på två av dagens inköp:








Ha det super, kram!


Huvudvärk

Hej!

Är inte direkt superglad för tillfället. Har nämligen sjukt mycket huvudvärk, kunde inte ens gå till skolan idag. Jag gick hem från skolan igår för den där envisa huvudvärken. Jag var förkyld förra veckan och när jag äntligen börjar känna mig bättre efter det kommer den här huvudvärken istället, undrar vad det är för fel egentligen!?

Ska snart lägga mig i soffan eller sängen och vila ordentligt, dricka te och försöka bli frisk. Förhoppningsvis mår jag lite bättre efter det och då ska jag försöka göra lite läxor och fixa praoplats så jag inte kommer efter massor i skolan.. det är aldrig kul!

Vi hörs, hejdå!


Min kur för tillfället!

RSS 2.0