Fy skäms...

Shieet, insåg precis att det var en hel vecka sen jag la upp en inlägg. Riktigt dålig stil av mig. För att göra en sammanfattning av min söndag kan jag säga att den har bestått av ett squash-pass med Sara som jag vill tilläga att jag VANN! Efter det har det i princip bara varit plugg, jag har så hiiimla mycket i skolan just nu.. Aja, hinner inte skriva mer nu för ska sova. Ska försöka vara duktigare på att uppdatera i veckan, ja sämre kan jag ju i alla fall inte vara. Haha!

Ha det bra,
God natt!


söndag

Hallå!

Min söndag har varit riktigt bra, spelade squash med Sara på förmiddan och sen drog vi ner på stan för att äta lunch och fika. Riktigt mysigt och kul, pratar verkligen om allt möjligt med henne. Det är så skönt!

När jag kom hem satte jag mig med min mattebok för jag kom lite efter i veckan, men det gick hur bra som helst! Klarade av ALLA dom svåraste uppgifterna på hela kapitlet så känner mig riktigt smart nu, hehe!
Ska nog börja läsa lite tills teknikprovet som är nästa vecka. Får väl hoppas det går lika bra, annars får jag sluta kaxa! ;)

Ha det gött,
Ciao!!


Sängen ser lockande ut

Nej.. nu börjar min kropp tycka att det är dags att sova. Känner nog att den har rätt, ska upp hyfsat tidigt i morrn för att spela squash och äta lunch med Sara. Det blir säkert jättekul som alltid med den tjejen! Hoppas bara min onda nacke inte sviker mig.

Sov så gott,
Puss!


Aj aj!

Jag har varit så stel i nacken några dagar nu. Tror jag har spänt mig en del för de två stora proven vi hade igår. Det är inte bra, har tyvärr en tendens att oroa mig lite för mycket och jag fick mitt straff. Det vill säga skitont i nacken och stel i axlarna. Tycker lite synd om mig själv. Nej, nu ska jag sluta gnälla och tycka synd om barnen i Afrika istället...


Hade blivit väldigt glad om jag hittat detta i badrumsskåpet!


Awesome!

Tja!

Ville bara informera er om att den nya Harry Potter filmen va sjukt bra enligt mig! Så, då vet ni det! Alltså att rekomendera!
Nu ska jag bege mig till sängen och ta en låååång sovmorgon och verkligen sova ut imorrn.. för det behöver jag efter en sån här vecka!

Natti natti!


WOHOO

Tjenare!

Är ÄNTLIGEN hemma efter ett helvete i skolan!
Och varför var denna dag så hemsk då? Jo.. vi hade två stora prov PLUS att vi skulle hoppa höjdhopp på gympan. Är lite skraj för det, det gör ju så ont om man river. MEN det gick riktigt nice! Wihuu, spanskaprovet gick också riktigt bra, historiaprovet var väl sissådär, men men...

Nu har jag äntligen fått dom där proven gjorda och ikväll drar jag på bio med mina älskade brudar, PERFEKT! Harry Potter blir det, inte alls så dumt.. hoppas jag!

See you!




Good night!

Känner mig trött efter en dag som var tänkte som ledig, men som ändå blev rätt intesiv. Har tränat, pluggat en hel del och gått på öppet hus på Katedral - en gymnasieskolan jag funderat att välja. Mitt intryck var väl okej, fick väl varken bra eller dåligt intryck, så får väl se hur det blir. Nu ska jag hur som helst sova,

God natt!



Ledigt imörrn

I dag är det måndag. Nehee, det visste jag inte tänker ni kanske då!? Men nu är det ju så att jag har ledigt imorrn, inte helt fel! Dessvärre går en del av dagen åt till plugg. Har både spanskaprov och historiaprov den här veckan och dessutom massor öppet hus jag ska på inför gymnasievalet. Med andra ord  en stressig vecka! Nej, nu ska jag sluta gnälla. Jag har ju trots allt ledigt imorrn, så hoppas på att ni blir lite lagom avis nu. Mohahaha!!


Min dag

Hallå!

Började dagen hurtigt idag med att stiga upp hyfsat tidigt, möta Vicky och dra ner till simhallen för att simma. Och det blev en bit, 60 längder - alltså 1 500 meter. Inte illa enligt mig, ska förhoppningsvis fortsätta med denna goda vana i framtiden är vi fullkomligt överrens om, så vi får väl hoppas det håller.

Hemma från simhallen firades pappa med tårta, smaskens!!

Efter det har det varit med plugg som har gällt (att jag aldrig får slappna av!), men nu orkar jag verkligen inte mer. Så ska dra upp, fixa lite te och kolla på dagens avsnitt av "The Event" som för övrigt är en av världens bästa serier!

Byee!


Some updates

Tja!

I dag var jag på gymnaseimässa för att försöka få en inblick i vad jag ska välja till gymnasiet. Men det var bara för rörigt, får helt enkelt gå på en hel del öppet hus och förhoppningsvis få ett intryck av vad jag ska välja. Det blir något år naturhållet tror jag i alla fall.

Efter mässan gick jag en liten snabbis på stan och köpte en färgglad klocka som jag har funderat på ett tag och som passar utmärkt till guldsmycken. Sen bakade jag DELIKATA cupcakes. HÄR kommer bilder som ni kan GOTTA er med:







Ha nu en jättebra lördagskväll och släng hemskt gärna in en kommentar,
Kramar!


God natt!

Känner mig rätt trött efter en tuff vecka så nu ska jag röra mig mot sängen. Men innan jag somnar tänkte jag läsa lite i "ondskan" som vi fortfarande håller på med i svenskan. Kan inte direkt påstå att jag älskar boken, men visst.. det är inte det sämsta jag läst heller.

I morrn ska jag på Gymnasiemässa för att förhoppningsvis få lite inspiration till gymnasievalet som det faktiskt inte är så långt kvar till nu, shieet.

Sov sött, god natt!



Good feeling

Hallå hallå!

Har inte skrivit något inlägg på ett bra tag, men min ursäkt blir som vanligt att jag har haft väldigt mycket att göra. Men nu är det över för den här veckan i alla fall. Har både klarat av hemkunskapsprovet och samhällskunskapsprovet och det kändes ganska bra på båda.

Idag ska jag bara ta det lugnt här hemma med familjen. Ska vara riktigt snäll och laga mat, kanske någon rolig efterrätt också. Men har ingen rolig idé, ni får gärna komma med förslag!

Efter maten blir det nog Idol, tyckte förresten alla var riktigt bra förra veckan. Vem är er favorit? Själv gillar jag Linnéa och Jay för dom har så speciella röster. Men ändrar nästan favoriter för varje gång.
Vem/Vilka är era favoriter?

Ha en jättebra fredag, puss!


Får bli en bild sen förra veckans fjant med Lollo :)


God natt!

Hallå igen!

Blev tyvärr inget inlägg så snabbt som jag planerade på mina inköp på Ikano.
Det jag köpte var:
Träningsbyxor (att ha inomhus)
Träningströja (även den att ha inomhus)
Fars-dag present till pappa
Ett par supertajta jeans (med dom brukar ju töja sig)

Har inte tagit några bilder på inköpen.... än. Men det kommer förhoppningsvis imorgon.

Nu ska jag sova, för skolan börjar ju tyvärr imorrn.. lovet gick så snabbt!

God natt!


God morgon!

Hola!

Ska ta på mig kläder och lägga på lite mascara på fransarna och sen drar jag till Ikano med mammi för att handla lite kläder.
Blev ett kort inlägg.. men jag upptaderar snart igen och rapporterar om vad jag hittar på Ikano, om jag nu hittar nåt vill säga.

Ha det nice, adios!


myspys

Tjena!

Idag har jag verkligen varit igång hela dagen, så känner mig rätt seg nu.
Dagen började med att jag sprang en runda och efter det gjorde lite magövningar, situps och sånt. Tänker nämligen komma i snygg form tills nästa sommar.. och då måste man ju börja i god tid, haha! Risken är bara att jag är duktig och orkar träna massor tills maj eller så och sen pallar jag inte mer, börjar käka och så har allt varit förgäves.. haha nejdå jag kommer klara det!! 

Efter min envisa träning har jag pluggat massor till samhällsprovet vi har nästa vecka, jobbigt värre. 

Nu ska jag sätta mig framför tv:n lata mig och äta frukt doppad i choklad.. mumma! 

 


My plans for today

Tjena!

Har suttit och pluggat hemkunskap ett tag nu, men kände att jag behövde en paus. Så jag tänkte att jag kunde gå in på datorn och skriva ett inlägg - och det är exakt vad jag gör också.
Så här kommer troligtvis min dag se ut: Efter min paus ska jag fortsätta en stund med pluggandet till hemkunskapen. Senare efter lunch ska jag träffa Vicky. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men det blir säkert nice!
Förresten hade jag en underbar dag/kväll med de bästa brudarna igår. Fylld med mycket prat och skratt som vanligt!

Hoppas ni får en awesome fredag,
Kram!


Nu är det verkligen höst och kallt!

God morgon!

Vaknade för ungefär en timme sen. Har ätit frukost, duschat och ska klä på mig nu. Sen ska jag sätta i gång med att plugga hemkunskap, kuuul...

Vid ett drar jag till Vicky för att fira henne och Linnea med mina underbara tjejer, kommer blir super!

Puss hej, ses snart!


End of the day

Tjabba!

Nu börjar dagen dra sig mot sitt slut. Har som sagt lyckats tappa bort min samhällsbok, så fick lösa problemet genom att låna Vickys bok och kopiera hela skiten. Dessvärre hade jag skrivit svar på 50 ord som vi ska kunna till provet och som nu också är borta... men får väl skriva om alla igen. Det blir ju åtminstone bra träning om man ska se det postivt!

Tänkte städa min hasmter Ellies bur innan jag kryper ner i sängen, läser bok och sover.

God natt!


Crap!

Hej igen!

Hade bestämt mig för att det skulle bli en "göra nytta dag" idag, dvs att jag ska börja plugga till proven jag har veckan efter lovet. Hemkunskapen går rätt bra, men jag kan inte hitta min samhällskunskapsbok, not good! Och jag kan verkligen inte fatta vart den har tagit vägen. Har bokstavligt talat vänt upp och ner på mitt rum, men kan ändå inte hitta den. Och jag är cirka 99,9 % säker på att jag hade den HÄR på mitt skrivbord i söndags.. hmmm? Kanske spökar det på mitt rum, vem vet? Buuuu...




skitväder

Hallå!

Fixade en jättegod wook med nudlar och grönsaker idag. Tycker det är riktigt kul att laga mat, speciellt när jag lyckas!
Efter lunch kom Linnea och vi cyklade ner till stan där vi gick omkring ett tag, roligt! Men när vi skulle åka cykla hem blev det mindre roligt för det började regna. Så då kom jag på den otroligt smarta idén att köpa ett paraply, för jag behöver ändå ett nytt.
Känns i alla fall skönt att vara i mitt varma hus nu. Ska sitta här, lata mig och torka nu.

Tack för att ni läser min blogg, puss!



Haha, har bildbrist så får bli den här extremt fina *host*

Lyckad dag

Tjena!

Höstlovet började riktigt bra. På förmiddan cyklade jag till stan och fick en jätteskön massage. Jag blev verkligen avslappnad, lite läskigt till och med - för mina fingrar domnade bort så jag hade problem att röra dom precis efter. Haha, men som tur var kom dom igång rätt snabbt.

Sen träffade jag Lollo runt tolv, vi tog en lunch och gick runt på stan i rätt många timmar. Jag fick en hel del köpt: svarta jeans, leggings, mascara och presenter till Vicky och Linnea som ska firas på torsdag. Bilder på inköpen kommer kanske senare. 

Efter en hel dag på stan drog vi hem till mig där vi tittade på en film och efter det en tv-serie: pensionärsjävlar. Och herregud som vi garvade åt serien, måste nog vara Sveriges skönaste pensionärer som är med i den, hahaha!! Ett MÅSTE att se helt enkelt, absolut en ny favorit! Det går söndagar klockan 22.00 på kanal 5.

Ha det nice, adios!



RSS 2.0