Supersöt topp

Åååh, såg den här underbara toppen på stan i fredags. Är den inte underbar?! Man längtar ju så mycket till våren när man ser såna här kläder. Kommer ju bli underbart snygg till brunbrända ben i sommar! Kanske köper den nästa gång jag går på stan, får se hur det blir.
Vilken färg är snyggast?



Svettiga tjejen

Måste hoppa in i duschen snart för stinker verkligen apa. Jag har klarat av dagens träning som råkade va löpbandet och då är man inte så fräsch efteråt, hehe!
Efter det står mat, plugg och tv på "to-do"-listan. Tänkte kolla in Top Model ikväll om jag hinner och kommer ihåg. Har bara sett ett avsnitt ur den nya episoden än så länge så har inte lyckats hitta nån favorit än.
Har ni kollat på Top Model och vem är er favorit i så fall?



- Wanna be on top?

Träningsvecka

Tjena!
Villle bara säga att jag har tränat 6 gånger den här veckan och jag är inte klar än! Ska hinna med en runda på gymmet också. Så då kommer jag ha tränat 7 gånger, inte illa tycker jag! Nej herregud vad jag skryter nu! Men lite egenkär får man allt vara ibland. Får hoppas det här håller i sig för då ser beach 2011 ljust ut för min del. Men om jag har rätt kommer jag antagligen inte ha tid att träna såhär mycket hur gärna jag än vill när alla prov kommer igång. Men jag kan ju alltid hoppas på det bästa, eller hur!? 
Nu tänkte jag springa till tv:n för att kunna kolla en snabbis på handbollen innan jag sticker till gymmet. 
Komigen nu Sverige!!




saturday

Lördagen började som dom nog kommer göra för det mesta. Det vill säga fysträning med golfen, med andra ord en perfekt start på helgen! Förra veckan var det brottning och idag spinning. Riktigt kul även idag! Svettigt  som in i helvete men lika kul också, känslan efter att man tränat är det ju absolut inget fel på heller.
Förutom det och ätit en uuunderbar semla har jag inte gjort så mycket. Juste ja... har huvudvärk också. Kände att jag behövde berätta den extremt viktiga detaljen också!
Hoppas ni har det bra, nu hinner jag inte skriva mer för ska kila upp till tv:n.
Kram!


I rymden finns inga känslor

Ääälskade verkligen filmen "I rymden finns inga känslor". Den var hur gullig som helst, jätterolig och fick mig på gott humör. Många av er har säkert redan sett den, vad tyckte ni i så fall? Och till er andra så har jag ett bra filmtips. Den var gullig, mysig, jätterolig och sa jag gullig?!


Ganska så nice

Torsdag eftermiddag och jag har redan helg, ganska så nice! Har studiedag imorrn, så det känns riktigt skönt, speciellt eftersom fredagar är så sega i skolan.
Imorrn tänkte jag bara ta det lugnt, en dag då jag bara gör vad jag vill. Lär väl bli ganska slappt om jag känner mig själv rätt. Men vid tre drar jag till stan för att klippa mig och färga lite slingor för att ljusa upp håret lite. Blir så mörkt på vintern när det inte är solblekt.
Nu måste jag kila upp och äta mellis, för sen blir det att träna... själv tyvärr för Lollo fick ingen plats på passet den här veckan. Dålig stil att lämna mig sådär bara, fy fy på henne!


Cold winter...


Kemirapport, check!

Yes!! Är äntligen klar med min kemirapport, tog lite längre tid än jag väntade mig. Men jag blev riktigt nöjd, så Håkan - ge mig ett MVG så är du snäll! 
Ska nog ta tag i att städa rummet och sen väntar nog lunch om inte allt för lång tid hoppas jag. 
Vid fyratiden bär det av till gymmet med Sara. Vet inte riktigt hur jag tänkte när jag planerade det igår med tanke på att min kropp inte är i toppform efter gårdagens brottning. Säger bara ett ord: träningsvärk! Men skitsamma, det är väl bara att fortsätta plåga mina stackars muskler!




 

Brottningsfys

Hallå där!
Börjar känna mig lite farlig under de senaste dagarna, jag menar igår tränade jag boxning och idag brottning. Vistas i min närhet på egen risk, med andra ord!!  
Det var med golfen som vi hade brottarträning idag. Riktigt jobbigt och lyckat trots att mina "rumpskutt" sög totalt. Haha, kan ju inte direkt påstå att det var min starka sida. Men men, får väl smygträna på några kära rumpskutt så jag kan klara dom nästa gång. Jag ska slå dom med häpnad, så det så!
Efter lunch rullade jag och mamma till Ikano i lilla bilen för att titta på sportkläder och det gick finemang. Är ett par träningsskor och tränixbyxor rikare. Suveränt, men inte fullt så suveränt att lördagen har svischat förbi som... ja en lördag brukar göra i och för sig. Men men, ska njuta av en mysig lördagskväll framför tv:n senare.
Något speciellt som händer/hänt er i helgen?
Kramar!


Hahaha, bara jag som tycker att den blåa tjejens hand är på ett liiiiite olämpligt ställe?


Always look on the bright side of life..

Toodles!
Haha, okej kom inte på nåt bra hälsningsord så fick bli "toodles" idag.
Just nu är jag riktigt positiv, den stora anledningen är egentligen att jag har blivit av med skridskoåkningen utomhus med skolan som ändå visade sig vara ganska kul. Den här gången frös jag i alla fall inte av mig tårna vilket kan vara en fördel...
Jag och mamma testade på ett box-pass idag. Ingen succé om jag får säga det själv. Mina förväntningar var att det skulle vara massor supervältränade personer där och att det skulle bli hur jobbigt som helst, med andra ord döjobbigt. Men jag blev inte ens svettig, vilken besvikelse! Jag som var så sugen på att träna till max idag. I och för sig kan det bero på att jag inte riktigt hade rätt teknik. Hade nog blivit en aning jobbigare då.
Nu börjar jag känna huvudvärken komma, oh noo! 
Men ska försöka tagga till max... för imorrn är det dags för BROTTNING!! Haha, önska mig lycka till,
Puss!


A wish

Har just kommit på något. Jag älskar att sjunga, men bara när jag är ensam. Till exempel i duschen eller till låtar på spotify. Hur härligt vore det inte om jag kunde sjunga bra också? Tänk vilken befrielse att kunna sjunga bland folk utan att få konstiga blickar och alla får lust att ta livet av sig! Föreställ er att spela in klipp när man sjunger och bara njuta av sin underbara stämma! Det vore inte så dumt, inte sant?! Haha, om ni väl har läst hit måste ni tycka jag är patetisk. Men ibland är det ju bra att dela med sig av sina tankar, tycker ni inte det? Det tycker jag i vilket fall och nu har jag sagt mitt, jag vill kunna sjunga!!!


Skulle verkligen inte ha nåt emot att äga Rihannas röst!

DKNY

Tjohooo!! Nu har jag äntligen köpt en parfym som jag gillar. Köpte DKNY candy apples som luktar grymt gott och som jag dessutom fick till ett grymt pris! Det var 50% rea och då kan man ju inte låta bli att köpa den, eller hur?! Så i vanliga fall kostade den 530 kr, men jag fick den för 265 kr. Vilket j*vla fynd säger jag bara!!
- Is Kajsa happy?
- Yes she is!


Work out

Tjena!

Torsdag = bra dag! För det är riktigt slappt i skolan, börjar 10 och slutar 15:40 med elevens val. Hade läxläsning som är jättebra, för då slipper man ju göra så mycket hemma. Grejen är bara den att det inte är knäpptyst direkt och koncentrationen ligger väl på sissådär noll komma ett då. Men men, idag hade vi ändå knappt något att jobba med eftersom skolan inte riktigt dragit i gång på fullt allvar än och tur är väl det!
Planerna för kvällen ser ut såhär: Vid halv sju blir det träning med Lollo på friskis, indoor walking vilket jag verkligen tycker är kul och som dessutom är riktigt bra konditionsträning! Sen hem och käka. Efter det väntar soffan, en varm filt och tv:n. Sounds great!
Hur ser era planer för kvällen ut?




12/1

Hej!

Kände mig jätteseg imorse och på riktigt dåligt humör, men skoldagen var ändå rätt rolig. Åtminstone för att vara en onsdag! På musiken började vi skriva barnvisor vilket var riktigt kul, haha! Jag och Lovisa kungade totalt vad gällde det, nästan som man funderar på att starta en karriär inom barnvisor. Skitkul vare, för en gångs skull var vår larviga sida en positv sak. Tänka sig!
Slutet på dagen var inte så pjåkig den heller. Gympa-basket, tjohoo! I slutet av lektionen spelade vi match och jag hade verkligen tur med laget. Vi fick upp ett jättebra passningsspel och det är ju då det blir som roligast. Så med andra ord: mer positiv än igår. Men jag kan inte neka att jag fortfarande längtar till varmare och ledigare tider!
Vad har hänt idag då? 

Ha det bäst, 
Kram! 


Ge mig sommar!!



Huvudvärk

Aj aj.. inte alls skönt med huvudvärk. Kan säga att andra skoldagen tog mer kol på mig än gårdagen. Antar att en timmes historia sista lektionen inte gör susen för skallen. Att tänka på att det är onsdag imorrn gör det inte direkt bättre om man säger så. Onsdagar är det värsta på hela veckan. Dels är man trött eftersom man gått några dagar i skolan, men ändå är det lågnt kvar till helgen. 
Jag längtar redan till nästa lov, om sissådär åtta veckor eller nåt?
Haha, som ni märker är jag väldigt positiv idag! Ska sluta klaga nu och springa en runda på löpbandet istället, det brukar få huvudvärken att släppa. 

Ha det bra, 
ses! 


Börjar tröttna på vinter och snö nu...

Skola, check!

Tjena!

Ville bara lägga in ett snabbt inlägg för att meddela samtliga om att första skoldagen efter lovet är avklarad och att jag överlevde, haha! Dagen började hyfsat lugnt fram till matten då vi får reda på att vi ska göra ett oförberett prov - ett gammalt nationellt prov. Jo tack för den, himla snällt tycker jag! Det gick i alla fall riktigt bra så det är jag glad för. Nu måste jag i alla fall kila,

Hej så länge!


Filmmys

Hej! 

Det blev en riktigt lyckad lördag för min del. Steg upp i hyfsad tid och man får verkligen ut mer av dagen då. Innan lunch hann jag med ett rejält träningspass på gymmet. Först sprang jag på löpbandet och sen även styrketräning dessutom. Får bara hoppas att jag inte blir invalid av min träningsverk imorrn, haha!
Efter lunch och att jag fräschat till mig lite i duschen träffade jag Lollo och vi hyrde film för att förbereda för mys i soffan. Det blev Dear John som ingen av oss faktiskt sett. Kände oss nästan lite tvugna att se den, nästan alla har ju sett den och säger att den är bra. Och det var den också. En riktigt fin och bra film. Efter det lite Wii och sen blev det tack och adjö.
Men filmkvällen var inte över för min del. Hade även hyrt The Last Song som jag heller inte hade sett. Ni måste ju tycka jag är helt kockobäng som inte sett dessa filmer tidigare, men bättre sent än aldrig. Och den filmen var riktigt fin den med. Måste tillägga att det var riktigt mumsiga killar i båda filmerna, come to mama! Haha, nej tror det börjar bli dags för mig att sova med tanke på min kvällshumor.

God natt!

 


Perfect

Hejsan!

Det verkar som det kommer bli en riktigt bra dag, precis som igår.
Eftersom jag inte var så duktig med att uppdatera igår kan jag säga att jag gick på ansiktsbehandling och sen på kvällen gick vi över till grannarna. Trevligt, trevligt! Åt god mat.. lite väl god mat nästan för jag åt alldeles för mycket. Fy fy, inte bra med tanke på att jag skulle vara nyttig!
Och idag verkar planerna lysande. Ska träffa Emma om ett tag och vi drar till golfhallen för att träna och sen belönar vi oss med moovie!! Super duper tycker jag!

Ses senare,
Puss!


Hockey

Tjena!

Dagarna går så snabbt på lovet, shiit det är ju mindre än en vecka kvar till skolan börjar igen. Blä, nej nu ska jag tänka på postitivt och ta vara på det som är kvar!
På förmiddan sprang jag en runda på bandet med vänner på tv:n som sällskap. Haha, då blir det i alla fall inte fullt så tråkigt! Nu har jag duschat och ätit lunch så sitter här med blött hår och ser allmänt osnygg ut... om det ens är ett ord?! I vilket fall ska jag börja göra mig i ordning och ikväll blir det hockey med Lollo. Komigen nu LHC, tagga vinst!!

Puss!




Tjejmiddag

Tjena!

Snart ska jag börja göra mig i ordning med kläder och så vidare för ikväll blir det en mysig middag med tjejerna. Vi ska äta på någon mongolisk restaurang i stan som tydligen har en jättegod buffé enligt mina kompisar. Får väl hoppas dom har rätt helt enkelt. I vilket fall blir det nog hur mysigt och kul som helst med massor prat och skratt. Ska bli riktigt kul, hoppas bara min huvudvärk försvinner snart. Ska nog snappa åt min nån värktablett så blir det nog finemang.
Tror nog den jädrans huvudvärken är på grund av sömnbrist. Steg upp tjugo över 6 för att gymma med en kompis på morgonen och tog ett tag att somna igår kväll, så det blev som det blev. Och vi hade faktiskt inget val. Vi var tvugna att gymma så tidigt för annars hade det inte funkat. Min kompis hade nämligen andra planer lite senare idag.

See you later!



Bild sen förra tjejmiddagen hemma hos mig, alldeles för länge sen!


Jag vill ha sommar!

Ååh, vad jag saknar den underbara sommaren nu när det är vinter och kallt. Jag längtar tillbaks till förra sommaren och lovet, det var så härligt. Bland de bästa somrarna hittills. Det hände egentligen inte något riktigt speciellt, men jag hade så kul. Jag hade det så mysigt med kompisar och fick många roliga dagar på exempelvis Liseberg. Att jag spelade så mycket golf, jag tävlade och utvecklades mycket gjorde också sommaren underbar. Ja, det var helt enkelt en perfekt kombination av allt möjligt. Jag längtar så mycket till nästa sommar och hoppas att den blir lika bra!
Längtar inte ni också till sommaren?
Här kommer lite sommarbilder:






Lollos land


Jag och Jasmiiiin hos Lollo


Skolavslutningen


Sperlonga i Italien


Liseberg


Liseberg

Parfymer

PARFYMTPS!?

För lite av julklappspengarna hade jag tänkt att investera i någon fräsh parfym. Problemet är bara det att jag inte vet vilken parfym jag ska köpa. Jag hade tänkt mig någon som luktar fräscht och inte allt för tung doft om ni förstår vad jag menar. Tipsa mig jättegärna om någon parfym ni tycker luktar gott! Kan kosta upp till ungefär 400 kr.


Startskottet

Hallå!

Första dagen på nya året är det i dag då. Känns lite konstigt, men jag hoppas och tror att 2011 kommer bli ett bra år. Det kommer nog hända en hel del det här året. Jag kommer gå ut från grundskolan och sluta nian, det är ganska stort ändå. Att sluta nian innebär att jag lämnar många klasskompisar som jag har gått i samma klass med väldigt länge, vissa enda sedan sexårs. Alltså tio år! Det känns väldigt konstigt. Det känns ju jobbigt, men ändå ser jag fram emot att börja gymnasiet. Då får man lära känna nytt folk som inte vet något om en och som inte vet vem man är. Det tycker jag är skönt, för då kan dom bilda sig en egen uppfattning om vem jag är och så vidare. Förhoppningsvis väljer jag rätt och kommer i en underbar klass med underbara nya vänner. Hoppas 2011 blir ett bra år!!
Vad kommer hända för er under 2011?


RSS 2.0