Huvudvärk...

Har haft en superbra dag! Började med golf på förmiddagen som gick underbart bra! Fick massor poäng och sänkte mitt handicap för er som förstår vad det innebär, hehe! Inte sämre blev det av att vädret var hur härligt som helst. Fick till och med lite bränna på mina fisbleka ben.
Efter det har jag hållt på att sätta ihop en ny träningslista med låtar som jag ska lyssna på när jag springer. Utan musik kan jag inte springa, så enkelt är det!
Dagen fulländades av att vi grillade entrecôte, OTROLIGT gott!!
Dessvärre har jag värsta huvudvärken nu, så det blir kanske att lägga sig tidigt ikväll.
Ha det bra,
Puss!


Aj aj aj...


Härlig kväll!

Hallå!

Här kommer bilderna sen igår som jag lovade er, en fantastisk kväll:








God natt!

Efter en härlig kväll med brudarna blir det att krypa till kojs... imorrn är det att stiga upp tidigt som gäller för att träna golf. Satsar på att få ihop lite skönhetssömn nu, så bilder från kvällen kommer troligtvis upp imorrn,
God natt!

Perfekt!

Tjenare!
Vädret är ju bara så underbart nu, så har verkligen försökt njuta av det så mycket som möjligt! Sprang en runda på morgonen och sen har jag solat lite också, underbart!
Sitter här i blött hår efter att ha duschat och måste nog snart börja fixa mig. Ska nämligen upp till Vicky vid fyra för att hjälpa till att förbereda maten tills ikväll. Då blir det trerätters middag med några tjejkompisar. Låter som min dag kommer bli riktigt suverän!
Måste pysa,
Ses!


Fint under

Ååh, tycker dom här trosorna är så gulliga. Speciellt i rosa,
vad tycker ni?



Underbart

Hade heldagsträning med golf idag och det var jättekul! Kändes underbart att komma igång på riktigt igen! På förmiddagen blev det mest träning på ranchen, chip och putt. På eftermiddagen gick vi ut på banan och spelade 18 hål. Det var då solen började titta fram och tro det eller ej, men det gick riktigt bra att spela! Gjorde två birdies och fick 35 poäng vilket jag är helnöjd med! 
Planerna för kvällen ser ut som så att jag tänkte slappa framför tv:n och bara mysa. 
Ha det gött, 
Kram! 


Äntligen!

Phuu... nu har jag äntligen blivit klar med att olja altanen! Kan säga att det tog sin lilla tid, men vad gör man inte för lite pengar?! Hehe, det var ju åtminstone fint väder och har legat och solat i bikinin lite emellan. Jobbat på brännan med andra ord.. och tro det eller ej MEN det har faktiskt gett lite resultat! Upptäckte några linjer, så det så! 
I morrn är det dags för heldagsträning med golfen, ska bli jättekul! Och förhoppningsvis blir det soligt så jag kan jobba på brännan då också, great!


Sommarväder

Tjabba!
Det har verkligen varit underbart och då menar jag UNDERBART väder idag. Så det blev till och med att använda bikinin för första gången i år - sola på Vickys studsmatta. Hur mysigt som helst, kan ju alltid hoppas på att man fått lite färg också! Det vore faktiskt behövligt efter att ha bleknat till under vintern!
Förutom det har jag sprungit en runda och planterat penséer med mormor i blomlådorna.  
Vad har ni gjort en fin dag som denna?


Såhär fint väder var det idag! :D

Toppen!

Nu kommer jag med glada nyheter, hehe! Min och Vickys lilla utflykt till golfbanan blev riktigt lyckad! Inte bara det att det var fint väder och bra sällskap, det gick dessutom bra att spela på korthålsbanan. Känns riktigt skönt efter att inte ha spelat på ett bra tag. Nu längtar jag bara tills jag kommer igång på stora banan också, det är ju strået vassare än korthålsbanan om man säger så!
Hoppas er söndag också varit lyckad,
Kramar!


Bild från förra året på Vicky och mig


Gymmet

Tjabba!
Trots att jag gick och la mig så sent igår lyckades jag pallra mig upp ur den supersköna sängen och ge mig iväg till gymmet. Något jag kan säga att jag inte ångrar nu! Kom precis ut ur duschen och ska väl ta på mig lite myskläder och bara ta det lugnt i soffan framför tv:n tills jag och Vicky drar iväg till golfbanan. Låter som en riktigt bra planering för dagen tycker jag!
Vad ska ni hitta på idag?


Lime pie <3

Smakade denna jättegoda paj idag, underbart god med en klick grädde till! MUMS, säger jag! Det enda negativa var att den var på gränsen till för söt, så man får inte äta för mycket! Men bara på gränsen till för söt, hehe! Ett tips till er med andra ord: SMAKA!!


Positiv!

Tjena!
Klagade på halsen i onödan tidigare idag, nu mår jag finfint och löprundan gick bra den också!
Har inte gjort alls mycket idag. Råkade trilla in i filmen "Eva & Adam - fyra födelsedagar och ett fiasko" det var år sedan jag såg den! Haha, men den är riktigt söt och bra faktiskt, kalla mig töntig men jag bryr mig inte!
För övrigt har jag inga speciella planer för dagen... jo förresten jag måste städa Ellies bur och sätta fart med religionuppgifter. Får helt enkelt slita mig från datorn om ett tag, OM ETT TAG!
PUSS!




Morgonpigg!

Hehe, kändes lite onödigt att vakna runt åtta när jag äntligen får sovmorgon. Det är bara att gilla läget och tänka positivt helt enkelt: Bättre att vakna tidigt än att sova bort hela dagen. Det är vid sånna här tillfällen jag verkligen vill ha en liten gullig... eller varför inte en bigmama plasma tv på väggen framför sängen!? Antar att min laptop i knät får duga för en bra tid framöver. Har invigt mina hörlurar i datorn, annars används dom bara i mobilen. Men dom funkar finemang, ljudet är toppen! Något annat som däremot inte är finemang är att jag kände att jag fått ont i halsen när jag vaknade... inte sånt man vill upptäcka första dagen på lovet! Speciellt inte när jag hade planerat att springa idag. Som tur är känner jag mig i alla fall frisk och pigg i övrigt, så utmanar nog ödet och springer ändå.. hehe känner ni mig rätt så vet ni att jag är lite av ett träningsfreak! Ni lär får reda på hur det gått om några timmar... och annars får ni väl vänta er det värsta: att jag stupat på vägen! 

Puss, och ha ett underbart lov! 


 


Freedom!!

Wihuu!!
Så otroligt skönt att det äntligen är påsklov! Tycker att jag utan att överdriva det minsta kan säga att den här dagen blev väldigt intesiv! Då tänker jag på att jag hade... inte ett, inte två... utan TRE prov idag. Nummer ett var muntligt nationella i engelska som gick bra. Därefter några lektioner, lunch och sen blev det snart dags för matteprov som faktiskt var väldigt lätt, nästan löjligt lätt. Bara för att jag skriver det så kommer jag säkert få massor med slarvfel, dessvärre vet jag redan ett slarvfel jag har fått. Men, men förutom det kan jag faktiskt ha fått full pott! Efter matteprovet var jag i vilket fall slut i skallen, men nej minsann - här tog det inte slut! På direkten efter att jag flåsande kommer tillbaka från matteprovet och skyndat mig till spanskan säger spanskaläraren "Kajsa - vas a tener la prueba national". Nej, men det var väl bara att gilla läget - vi kör på 1000 km/h helt enkelt! Och ja, fick MVG- på spanskan så det var ju inte så dumt det heller.
En nöjd Kajsa efter en intensiv dag får påsklov - SUPER!!

PUSS OCH KRAM!


pianissimo

Har faktiskt klarat mig igenom de flesta musikorden tills imorrn, riktigt duktigt tycker jag! Pianoissimo betyder mycket svagt för er som inte visst det och presto betyder mycket snabbt. Careface på den kände jag där!
Sen har jag faktiskt hunnit med att skriva klart min uppsats om u-länder tills på torsdag och springa en runda också, det ni! Tyvärr hann jag inte med matten, men den får jag ta imorrn... tillsammans med geografin och städning! Jaja, kommer i alla fall inte vara uttråkat imorrn heller, den saken är säker!
God natt!


Toppen!

Då var jag klar med ledarutbildningen inför sommaren, känns riktigt bra! Ska ju vara golfledare i sommar tillsammans med Sara och det ska bli hur kul som helst! Vi hoppas på att få ganska små, söta och snälla tjejer, haha! Men vi får väl se hur det blir med den saken. Om jag fick bestämma kommer vi bli deras stora idoler och de kommer avguda sina otroliga ledare, gudar och legender Kajsa och Sara! Känns som om mina planer är riktigt realistiska om jag får säga det själv, håller ni inte med mig!?


MUMS

Just nu står en stor plåt med ryttarkakor i ugnen. Har aldrig gjort det förut, men chokladkaka med kladdigt kokosöverdrag låter ju inte alls dumt! Och om kakan är lika god som smeten blir det MUMS!! 
   I går blev det inget inlägg för jag var hos Sara och sov över där. En riktigt lyckad kväll med en superbra tjej! Vi såg "Wedding Crashers" och den är ju bara för rolig. Haha, kan säga att vi (mest Sara) fick en hel del skrattanfall under filmens lopp. Helt klart värd att se!! 
KRAM!


STORM!

Är total storm här idag!! Men det hindrade inte mig och Vicky från att åka till golfbanan. Kan till och med säga att det gick riktigt bra att slå, mycket bättre än jag trodde! Att cykla hem däremot, ja... det gick allt annat än snabbt smidigt och enkelt. HAHA, överdriver inte när jag säger att vi inte klarade av att ta oss framåt bitvis. Välte nästan omkull några gånger också... men kul var det och vi överlevde!!


Good night!

Nu börjar det bli dags för mig att sova, men först ska jag varva ner med några sidor ur Elsas mode som jag nyligen påbörjat. Ganska sen med att läsa den i jämförelse med många andra, men bättre sent än aldrig som man brukar säga!
God natt!


Supersöt bikini

Ååh, är lite småförälskad i den här bikinin! Är den inte underbart söt? Funderar på vilken som är snyggast, men kan inte riktigt bestämma mig. Den vita kan vara riktigt snygg när man väl blivit brun, men i början av sommaren finns risken man ser likblek ut i den. Den svarta kanske är finast trots allt!
Vilken tycker ni?


Vårkänslor

Jag älskar verkligen vädret just nu. Solen skiner och det är varmt, hur underbart som helst! Så jag sprang en runda när jag kom hem från skolan idag. Riktigt härligt, tog faktiskt på mig lite för mycket kläder till och med, men det är väl lätt hänt när det är 16 grader ute!! Wihuu, våren är här! Och att våren är här innebär att golfen kommer dra igång också, som jag har längtat till att börja spela ute igen istället för i golfhallen!!




Dålig uppdatering

Hallå!
Har varit riktigt usel på att uppdatera den senaste tiden och har ingen annan bortförklaring än att jag varit lat och inte haft lust helt enkelt. Men nu kommer i alla fall ett långt inlägg för att kompensera!
   Igår var en riktigt toppendag måste jag säga! Började med en runda på stan med Lovisa och efter det bio med henne också. Vi såg Let me in som handlar om en 12-årig pojke som är mobbad. Sedan flyttar en jämngammal flicka in i grannhuset och de börjar träffas och blir vänner. Det visar sig att flickan inte är vanlig, hon är vampyr och dödar om nätterna. Låter ju spännande och lite läskigt, men jag  tyckte faktiskt inte den var något utav det... åtminstone inte spännande. Lite komiskt var det också för det var bara vi två och till en början fyra till i salongen. Haha, men efter halva filmen smet två (pensionärer) iväg... dom kunde antagligen inte stå ut med den. Så vi fick nästan en känsla av hemmabio där inne, myspys!
Men trots en ganska dålig film blev det som sagt en riktigt lyckad dag! Och sämre blev den inte av grillat kött på kvällen, tummen upp för det!
   Nu ska jag smita in i duschen efter ett svettigt spinningpass,
Hörs senare!



 


RSS 2.0