GOTT NYTT ÅR!


Dagen

Hello!

Dagen har varit riktigt lyckad tack vare Sara som jag har spenderat dagen med. Ett pass med squash startade dagen vilket var riktigt kul, men måste tyvärr erkänna att jag fick storstryk. Var väl inte i toppform idag, men jag ska ha revanch.. det ska ni ha klart för er!
Efter squashen och en evighets väntan på bussen åkte vi hem till mig. Eftersom vi kände oss lite lata efter squashen slog vi oss ner i soffan för lite film: "Små skandaler" och den var ganska bra. Den bättre jag sett på länge i alla fall, men det kan i och för sig bero på att jag inte sett så många bra på senaste. Haha, den hade i alla fall sina stunder då vi fick oss rejäla skratt.
Vad ska ni hitta på imorrn på nyår?


Lunchdags

Tjabba!

Oj, vad tiden går snabbt! Kändes som jag just vaknade, men klockan är ju redan två. Börjar väl bli dags att fixa lunch antar jag. Hmm, frågan är bara vad jag ska fixa mig. Är ganska sugen på sallad, så kanske blir att göra en lyxig och god sallad. Om jag lyckas vill säga.
Men först måste jag ta på mig kläder, herregud vad seg jag är idag. Skärpning Kajsa, haha!

Ses senare!


Ingen höjdare

Hej!

Har haft en toppendag hos Lovisa med prat, skratt, fixning av bloggen och film. Vill tacka henne jättemycket för all hjälp med headern och bakgrunden, själv är jag usel på sånt, hehe.
Efter maten gick vi ner till soffan för en mysig filmkväll. Men filmen som hette Serious moonlight sög TOTALT, haha och då menar jag det verkligen. Tror nästan att jag skulle kunna regissera en bättre film om jag verkligen ansträngde mig och då är det riktgit illa! Så om ni tänkt titta på den, gör det inte! I så fall kommer ni ångra er, jag lovar!! Men som sagt kvällen blev strålande ändå, med trevligt sällskap så kan man genomlida de värsta filmerna, så det så!
Vad har ni haft för er idag?

Ha det underbart,
Hejdå!




Ny design

Tja!

Den här tisdagen har bara sprungit förbi, började med ett rejält träningspass och sen drog jag till Lollo där vi har spenderat den mesta tiden till att fixa en ny bloggdesign och header till mig. Tog ett tag, men nu är det klart och jag är nöjd. Vad tycker ni? Det enda jag inte är nöjd med är att vi inte lyckades få bort "KKAAAJSAS" som står till vänster om min header, nån snäll som kan förklara hur jag ska göra?

Ha det bra,
Puss!



Here it comes

Hej!

Nu har jag tagit bilder på gårdagens inköp på stan. Blev inte så mycket köpt men i alla fall en kofta från Gina Tricot 199 kr och en mascara för bara 79 kr:









Så, vad tycks? Släng jättegärna in en kommentar,
Puss!

Planer

Tja!

Jag älskar verkligen att ha jullov, det enda negativa är att dagarna lätt försvinner utan att man gjort något över huvudtaget. Än så länge känns det som en sån dag, jag har bara legat framför tv:n och latat mig, inte bra!
Men nu ska jag försöka skärpa mig och sätta igång med det jag faktiskt hade tänkt att göra idag: Jo, rensa garderoben och städa rummet. För det känns som det behövs.
Kanske går en promenad, men det är rätt rått och kallt ute så kanske skippar det. Får se hur det blir.
Hur ser era planer för dagen ut?


Visst är det fint ute.. men kallt!

Toppendag

Halloj!

Än så länge har jag mest tagit det lugnt på lovet och latat mig. Men idag drog jag mig i kragen och tänkte att jag måste hitta på nåt. Så jag och Vicky åkte ner på stan för att kolla in rean vilket gick bra. Jag hittade en fin kofta på Gina Tricot för 199 kr och en mascara på rea som bara kostade 80 kr, wonderful!
För Vicky gick det däremot inte riktigt som hon hoppats på, haha! Hon hittade inget alls, den stackarn. Och hon som var så sugen på att shoppa. 
Bilder på inköpen kommer senare. Nu ska jag göra mig i ordning och dra till friskis & svettis för lite träning, wish me luck! 

Ha det bra, puss!



Gosigt

Är verkligen på goshumör just nu. Så ska göra mig i ordning för sängen med min mysiga nya pyjamas, gosa ner mig under täcket och kolla på "vänner" tills jag blir trött. Det låter jättemysigt tycker jag, mmmm! Sen ska jag sova.
Vem är er favoritkaraktär i vänner? Min är definitivt Phoebe.
God natt!


Hungrig!

Tjabba!

Har redan börjat använda mina julklappar såhär dagen efter julafton. Jag sprang 5 km på bandet och då var "vänner"-boxen till god användning med tanke på att det blir så tråkigt att springa annars. Haha, den serien får mig alltid på bra humör. Perfekt då man känner sig lite nere, inte för att jag gjorde det men ändå!
Enligt mamma skulle maten vara klar halv 2, men nej nej.. den är försenad. Så här sitter jag med en kurrande mage. Men snart är det dags för lutfisk, smaskens! Gillar ni lutfisk?


Almost over

Tjena!

Då var nästan julafton över och jag har haft en underbar och mysig dag med familjen. Hoppas ni har haft det lika bra. Har ni fått några roliga presenter som ni ville? Berätta! Själv fick jag en del av det jag önskade mig:

- "Vänner"-box
- Träningsbok
- Sminkning på Make up stor
- Golfvagn 
- Nagellack
- Godis
- Money, money, money


God jul!

Hej!

Nu har jag nästan blivit helt frisk från min förkylning, precis lagom till julafton! Har som sagt simmat en bit idag på morgonen, blev 1 500 meter. Så nu kan jag unna mig god julmat med gott samvete!
Snart ska jag ta på mig mina julkläder och fixa mig så jag känner mig lite julfin. Efter det blir det ett förhoppningsvis underbart julbord och sen är det väl bara att vänta in att Kalle Anka börjar. Det måste man ju bara göra. Jag har gjort det så länge jag kan minnas.
Kollar ni på Kalle Anka på julafton?


Är jag galen?

Ska nog gå och lägga mig snart, även fast jag inte är trött. Och varför? Jo.. jag ska upp kl 7 imorrn bitti, frivilligt! För jag ska till simhallen och simma ungefär 1000 meter och varför? Antar bara att det är för jag är lite av ett träningsfreak.. eller så är jag bara galen. Tror nog på det senare alternativet, haha! Men jag har faktiskt inte tränat på en vecka för jag har varit sjuk, så det gäller ju att passa på! Dessutom måste man vara där på lite udda tider för annars är poolen full av sega tanter eller liknande stoppblock. Too bad!

Adios!


Kallt!

Brr.. vad kallt det är ute. Har precis varit ute på en promenad med mamma och mormor. Kan väl säga att mina fötter känns som frusna istappar. Ändå tog jag på mig massor kläder så att jag såg ut som en eskimå eller liknande, haha! Men om mina stackars fossingar hade jag i och för sig inte så varma skor.
Nu tänkte jag värma upp mina istapps-fötter med ett varmt fotbad och skämma bort mig lite. Kanske målar jag naglarna i nån fin färg också, lite "ego"-time helt enkelt. Men det måste man ju få ha ibland, eller?


Vinterbild med den kära systemkameran 


Typiskt

Har som sagt haft en förkylning ett tag nu, men har känt mig mycket bättre idag. Så mitt humör har varit på topp och jag har funderat över vad jag ska hitta på för skoj när jag blir frisk. Men bara för det så börjar jag känna ont i halsen igen. Precis på samma sätt som innan jag blev sjuk. Typiskt också! I så fall kommer jag ju vara sjuk på julafton och det är inte kul.

Nej, tänk positivt nu Kajsa! Jag inbillar mig säkert bara. Gå nu och kryp ner i din säng, sov och va superpigg och kry i morgonbitti. Det tycker jag låter som en bra plan,
God natt!

The best of the best

Hejsan!

Här kommer lite bilder sen vi hade paketleken hos Annemiek efter skolavslutningen. Riktigt skoj var det!







The begining

Tjena!

Om man inte tänker på min förfärliga förkylning har starten på lovet varit lovande. Gick en runda på stan med Lovisa idag, inte helt fel. Dock fick jag inte så mycket bra köpt, men desto roligare var det med mysig fika och mycket skratt och prat. Älskar verkligen att vara med den tjejen, kan verkligen prata om allt vara mig själv till fullo och hon gör mig på gott humör. En underbar kompis helt enkelt.

Känner dessvärre på mig att morgondagen inte kommer bli lika bra. Då ska jag nog sätta igång och städa i ordning på rummet (måste ju vara fint till jul). Förhoppningsvis hinner jag städa min hamsters bur också. Jag har även lust att ladda in massor ny musik till mobilen, men det står nog sist på listan över saker att göra imorrn tror jag tyvärr.

Nu ska jag sluta pladdra och kila upp för trappan för en kopp varmt te som medicin för min "kära" förkylning, gosa ner mig under en filt och mysa framför tv:n.

Kommentera hemskt gärna, puss och kram!


Inte långt kvar

Hallå!

Nu börjar det dra sig mot juletider, det är ju julafton om mindre än en vecka! Herregud, jag brukar ha massor julkänslor så här nära jul. Men har knappt några julkänslor alls nu. Får helt enkelt hoppas de kommer flygande till mig snart. Kanske får lite julkänsla när jag kommer hem från skolavslutningen i morrn, för då är det JULLOV! Jag längtar verkligen.. och snart ska vi ta in granen och då får jag GARANTERAT julkänslor. För jag har övertalat mina föräldrar att vi ska ha en riktig gran i år, inte vår jäkla plastgran som vi haft i jag vet inte hur många år. Då kommer det ju lukta gran och jul, mums!

God natt!



Halstabletter = min drog

Usch och fy.. har så himla ont i halsen just nu. Det känns ungefär som någon sandpapprar den inifrån, okej kanske inte någon bra jämförelse men jag har i alla fall riktigt ont i halsen som ni förstår. Så därför har jag drogat halstabletter hela dagen, men det har tyvärr inte hjälpt speciellt mycket.

Har åtminstone lyckats gå en runda på stan och fixa presenter till familjen.
Har precis ställt in en sats chokladmousse i kylen, men tiden går rätt sakta när jag väntar på att den ska stelna, hehe! Nu ska jag kila upp till tv:n.

Ha en bra lördag, puss och kram!




Kalkonfilm

Hejsan!

Då har jag precis haft upplevelsen att se bland de sämsta filmerna någonsin, Knight and Day. Måste säga att det var en riktig kalkonfilm och flopp. Om man tycker att action-scenerna i James Bond är överdrivna och något overkliga var det inget i jämförelse med dessa scener i filmen. Haha, men den hade trots allt sin charm med tanke på att den var så överdriven och patetisk.. så den bjöd i alla fall på några skratt!

För övrigt har jag haft oturen och åkt på någon sorts förkylning, har haft ont i halsen hela dagen. Inte kul alls.. men jag får helt enkelt be till gud och hoppas på att jag blir bättre, eller i alla fall inte sämre tills imorrn. För då ska jag och familjen åka ner för lite julklappshandel på stan.

Släng hemskt gärna in en kommentar, puss!





Volleyboll

Tja!

Hände väl inte så mycket i skolan idag, lektionerna rullade på som vanligt. Det roligaste var väl gympan då vi tränade inför voleybollturneringen imorrn. Då ska vi även klä ut oss och vår klass har bestämt temat disneyfigurer, haha! Och av alla karaktärer man kan välja så väljer jag Jasmin (stavning?) i Alladin som jag inte är ett dugg lik. Jag menar, jag är blond och hon är väl indisk eller nåt? Får väl va en västerländs variant av henne. Men anledning till att jag valde henne är att mamma har en lite indiska kläder som blir bra och har inget annat jag kan komma på.. så det fick bli så.

Ha det bra, vi hörs!


Min förebild för morgondagen..


Duktig flicka!

Tjenare!

Kom för bara några minuter sedan hem från ett "Indoor-Walking"-pass på friskis & svettis.. men jag skulle nog snarare kalla det "indoor running"! Haha, det kan faktiskt bli riktigt jobbigt om man sätter på mycket motstånd på maskinen (som ser ut ungefär som en cross-training maskin). Dock känner jag mig inte i toppform när en pensionär leder passet och flera pensionärer är med på passet och jag samtidigt svettas som en gris.. höhö! Aja, men jag hade sääääkert mycket högre motstånd än dom.. övertalar jag mig om i alla fall! ;)

Nej,  nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det matdags.

Ha det bra, kram!


Indoor-walking maskinerna


En vecka kvar

Tjoo!

Kom hem från skolan för ungefär 45 minuter sen. Har bara suttit vid datorn och tagit det lugnt. Det känns riktigt bra och jag mår riktigt bra för tillfället. Allt känns så mycket lättare än förra veckan då jag hade så himla mycket i skolan. Känns bra att komma hem och bara göra vad jag vill. Vi fick tillbaka geografiproven som vi gjorde förra vecka och det hade gått riktigt bra, MVG. Så det gör mig ännu gladare. Ännu en bra sak är att det bara är en vecka kvar till jullovet, jipii!!

Ska dra mig upp till köket och göra mig lite mellis och kolla på tv. Sen tar jag förhoppningsvis och springer en runda på löpbandet.


Ha det bra, puss!


Squash

Hallå igen!

Spelade squash med Sara, börjar bli lite som en tradition på söndagar. Men det är ju bara bra! Spelade väl sådär bra, men bitvis gick det faktiskt strålande! Synd bara att tiden gick så jäkla snabbt idag, så vi gömde till och med att spela match. Haha, bäst det kanske... kände mig inte i toppform idag ändå.

Kramar!


Mysig dag

Hej där!

Tog en skön sovmorgon idag, det är alldeles för underskattat. Så gryymt skönt. Sov till 10.. kanske inte så jättelänge, haha men måste ju kunna somna ikväll så jag kan stiga upp till den uunderbara skolan imorrn (inte alls någon ironi i det där med underbara) haha. I alla fall.. det som var så skönt i morse var att jag bara har tagit det lugnt. Tittade på en Wallanderfilm med pappa och snart är det dags för lunch.

I eftermiddag kan jag inte lata mig lika mycket. Måste ta tag i att städa rummet och Ellies (min hamsters) bur. Sen ska jag åka och spela squash med Sara som alltid på söndagar. Har börjat bli lite som en tradition! Haha, meddelar er senare om hur squashen gick. Förhoppningsvis vinner jag, så HÅLL TUMMARNA FÖR MIG!!

Ha det underbart, kramar!


Wallander in my heart!

Vilket liv!

Hahahaha, sitter vid datorn och har videosamtal med Lollo. Sitter och sjunger duett till jullåtar, riktigt ljuv sång om jag får säga det själv! Perfekt sysselsättning på en lördagskväll!

LÄNGTAR till jul och jullovet, det är så mysigt! 


shopping

Tja!

Har spenderat en stor del av dan på stan med Lollo, det va fakiskt ett tag sen jag gick på stan nu. Så det blev även en del köpt:

- Rött linne till jul
- Svart tröja med spets
- Guldigt halsband
- Leopardmönstrade örhängen
- Julklapp till Sara

Här kommer lite bilder på inköpen:
Vad tycker ni?



Svart tröja, Bik Bok



Rött linne till jul, Vila



Guldigt långt halsband, Åhléns



Leopardmönstrade örhängen, Gina Tricot

Släng jättegärna in en kommentar, puss!

The week of hell..

Tjena!

Kan inte beskriva hur glad jag är för att det ÄNTLIGEN är helg och den här enormt jobbiga veckan är över. Har haft så mycket i skolan. Prov och inlämningsuppgifter som inte varit helt kul:
- Geografiprov
- Mattediagnos
- Matteinlämningsuppgift
- Religioninlämningsuppgift

Min bortförklaring till att jag varit så dålig på att uppdatera bloggen är också det, hehe. Men nu är det över WOHOO!! Ikväll ska jag bara ta det lugnt, mysa framför Idol och göra marrängsviss hade jag tänkt! 

I veckan kom även våra klasströjor, ganska roliga ändå tycker jag: 
"Va? Är det prov?!" - Typiskt citat från de flesta (nämner inga namn) i klassen!!

 



Puss och loooovar att vara duktigare på att uppdatera bloggen, för jag kommer inte vara så upptagen nu längre!


RSS 2.0