HAHAHAHAH!

Gå till google översätt. Sätt inställningarna från tyska till turkiska och skriv bokstaven ä 15 gånger i rutan! Fick den brillianta idén från en kompis statusuppdatering på facebook!
HAHAHA, jag LOVAR ni kommer inte ångra er!!


127 timmar

Tjena!

Är precis hemkommen från stan och en riktigt lyckad biokväll med Lollo och Vicky. Vi såg 127 timmar och den var jättespännande. Säger väl som Vicky: "Inte konstigt att den är Oscarsnominerad". Den handlade om en kille som är på bergsvandring, fastnar i en grotta (eller liknande) och ska försöka överleva. Det låter kanske inte superkul, men den var spännande som tusan! Det enda som inte var fullt så lyckat var att jag köpte choklad som godis och ja, det slutade med att jag fick hetsäta för att hela skiten inte skulle smälta! Men, men.. sånt man får ta liksom!
Gårdagen var också superlyckad! Först laserdome som jag förövrigt suger på och sen hem till Anna där vi åt (som jag är desto bättre på, hehe). Firade hennes 16-årsdag så grattis än en gång Anna om du ser det här! 

Ha det bäst, 
Puss och kram! 




Gäääsp

Nej nu börjar det bli dags för mig att sova. Är jättetrött och längtar verkligen till att krypa under det där varma täcket och bara gosa ner mig. Speciellt läskande är det när sängen bara står någon meter härifrån.
Tänkte sammanfatta dagen lite kort först.
På förmiddagen drog jag ner på stan för en lyckad shoppingtur med Vicky och Lollo. Jag hittade ett par snygga ljusblå jeans med hög midja och så fixade vi present till Anna som vi ska fira imorrn, skoj skoj!
Sedan blev det hockey med pappa. Det började riktigt bra för LHC med 1-0 efter drygt en minut och 3-0 en bit in i andra perioden... Men sen gick det utför! Slutade med en förlust med 5-3 och en riktigt tjurig Kajsa! Ja, åååååh nu blir jag irriterad igen bara för det. Tycker MODO kan skita ner sig hela gänget, dom gör bara livet surt för mig just nu. Haha, ber om ursäkt till er som råkar vara MODO-fans men kände att jag var tvungen att få ut mina aggressioner!!

God natt!


Jobbigaste på länge..

Phuu, träningspasset idag va så sjukt jobbigt kan jag säga. Om det inte hade varit för ledaren sa "Ta i nu, för annars kan ni inte ångra er när ni kommer hem och sitter i soffan" så hade jag gett upp i den sista låten! Ja, det var det värsta jag varit med om på länge! Men visst är det skönt efteråt, så nu ska jag inte klaga. 
Morgondagen se ut att bli toppen. På förmiddan blir det en runda på stan med Vicky och senare hockey med pappa, nu gäller det för LHC att vinna så jag inte blir lika besviken som igår!! 



 

Skitsnack

Hallå!
Måste ju hålla vad jag lovar och skriva om mina fantastiska plagg som jag köpte idag... ja nu är jag klar med det! Blev med andra ord inga kläder köpta idag på stan, men åtminstone ett nagellack, en ring och ett par strumpor.
Köpte ett sånt där graffiti nagellack och blev ganska besviken kan jag säga. Laddar upp en bild på hur det var tänkt att se ut så slipper ni se kladdet av hur det egentligen blev. Haha, med andra ord så är det bara skitsnack hur dom visar att det ska se ut! Eller så är det bara jag som är usel på att använda det! Ni får tro vad ni vill men här kommer i alla fall bilden.. tänk er en fjärdedel så snyggt så har ni mitt! 

 


Tänderna kliar

Usch, sitter här och slickar på tänderna för dom kliar så mycket. Grymt irriterande! Kan inte riktigt beskriva känslan, men mysigt är det absolut inte! Alltid när jag säger att mina tänder kliar brukar mina vänner titta konstigt på mig. Är det bara mina tänder som kliar eller händer det för er också? Är tacksam för svar, haha! Kanske är nåt allvarligt fel på mig, vem vet!?
För att ge er lite hopp kan jag säga att jag ska på stan med Lollo imorrn så då kommer förhoppningsvis ett lite mer intressant inlägg om mina fantastiska plagg som jag köper om det går som jag vill!
Puss och kram!


I´m just fine!

Hallå!
Allt är på topp just nu, tror nog ni förstår varför LOV=FRIHET!
Sprang en runda på bandet förut, inte jättekul men desto roligare efteråt! Känner mig pigg som en duracell-kanin trots att jag kände mig skitseg när jag vaknade. Tänkte dra en runda till gymmet med pappa och brorsan i eftermiddag också för annars har jag inte fått ihop nåt styrketräningspass på hela veckan. Lite kvalitétstid på gymmet med andra ord, haha!
Annars har jag inga större planer för dagen, förutom Solsidan såklart som alltid på söndagar. Hehe, nu ska jag hoppa in i duschen så jag inte förorenar hela huset med min otroligt goda svettdoft!
Ses senare!


Trötter

Känner mig grymt trött. Mina ögonlock slocknar gång på gång, men jag ska kämpa mig igenom några rader enbart för er skull! Visst är jag snäll! För jag vet hur oerhört värdefulla dessa rader är för er, ni kan helt enkelt inte leva utom dom eller hur!? Jo, jag visste väl det...
Dagen har bestått av squash, tv, en kemirapport och lite gotti gott gott som en semla och paj, mums fillibabba säger jag om det! Tittade bland annat på melodifestivalen och kan väl säga att imponerad absolut inte är det rätta ordet för det! Tyckte inte något vidare om nån av låtarna, Saade var ju hur tråkig som helst. Lite variation tack!
Nu har jag kämpat mig igenom dom där oerhört viktiga raderna så tänkte sova nu,
God natt på er!


Att han är skitsnygg kan jag ju inte neka... men det är ingen anledning
att gå vidare!!


S-P-O-R-T-L-O-V-!

JAAAA!  Äntligen är det sportlov! Det är verkligen tanken på det som har gjort att jag klarat av den här veckan. Har haft två stora prov, både kemi och matte! Phuu, har dom gjorda och det gick dessutom bra känns det som. Två feta MVG ska jag ha antecknat på mina prov när jag kommer tillbaks, haha! Nej, får inte hoppas på för mycket nu va! 
På sportlovet ska jag ta det lugnt och va med kompisar. Har en födelsedagsfest för en kompis inplanerad, ett biobesök och förhoppningsvis en sminkkurs. Annars ser det ganska tomt ut, men bäst är väl det. Måste ha tid att göra det jag känner för också! 
Vad ska ni hitta på på lovet? 


Söta Vicky och jag 

 


Snuvig...

Tjena!

Körde stenhård fysträning med golfgruppen imorse. Och ja.. kan väl säga att jag knappt överlevde, hehe! Återuppstod i alla fall och mådde bra efteråt, MEN nu har jag börjat känna mig snuvig och har ont i huvudet. Får hoppas på det bästa helt enkelt. Överlever en liten förkylning annars, så det är nog ingen fara.
Imorrn är det alla hjärtans dag, men är så tråkig så det händer inget speciellt då. Hade ju varit mysigt att fira med en gosig kväll med pojkvännen, men nu har jag ju ingen sådan så det lär inte va möjligt. Haha! Blir åtminstone en slapp dag i skolan. Ska till ungdomsmottagningen med klassen vid halv elva och vi har ingen lektion innan så det blir slappt! Tror nog besöket kan bli rätt intressant om jag känner min klass rätt. Tänkte även äta på stan med kompisarna efter det också, mys!
Hoppas ni får en mysig alla hjärtans dag i alla fall,
Puss!

Stel som tusan

Aj aj, har varit riktigt stel i nacken/axlarna hela dagen. Har funderat på vad det kan bero på. En av mina teorier är att den blivit sån efter mitt grymt smidiga hopp på gympan igår i skolan... Vi hoppade trampett och skulle göra en volt över en kudde. Istället dök jag bokstavligt talat rakt in i kudden, BAM!! Ja, det gjorde inte speciellt ont då. Bara i magen av allt skratt efteråt, haha! Nej, tror nog starkare på att jag sov konstigt på kudden eller något liknande. I vilket fall hörde jag i alla fall att mikron precis pep, så ska hämta värmekudden som förhoppningsvis mjukar upp mig en del och sen sova!
I morgon bitti är det dags för brottningsfys, så hoppas för min skull att nacken är bra då så är jag tacksam! 
Natti natti!




Nu är det fredagsmys!!

Hallå!

Idag är det inte vilken dag som helst, det är fredag! Kan inte med ord tala om hur glad jag är för att det äntligen är helg. Har lagt två nationella prov i svenska bakom mig denna vecka vilket känns oerhört skönt att ha gjorda! Det första, läsförståelsen gick väl sådär med tanke på hur lätt det egentligen var. Gjorde en del fel som jag inte borde ha gjort, men man ska inte gräma sig över saker man inte kan göra nåt åt i efterhand! Och nu känns det ändå bra med tanke på att den långa skrivdelen gick galant!
Nu måste jag kila om jag ska hinna duscha innan maten,
Ha en underbar helg, Puss!



God natt!

Är jättetrött, så det får bli ett snabbt inlägg. Lovisa drog precis hem efter vår mysiga filmkväll. Såg Remember Me och den var underbar! Verkligen en jättefin film som helt klart är värd att se! Ska inte avslöja för mycket för er som möjligtvis inte sett den, i så fall tycker jag ni ska se den! Ett tips från mig!
Nu ska jag sova, steg som jag skrev tidigare upp vid tjugo i sju idag så börjar känna mig hyfsat seg.
God natt!




Om man väntar på nåt gott...

Hallå!
Känner mig lite uttråkad för jag väntar på att Lollo ska komma så vi kan ge oss iväg i mörkret för att hyra film och vår filmkväll kan dra igång. Men om man väntar på nåt gott väntar man aldrig för länge som man brukar säga, eller hur!?
Vi får hoppas på det bästa, med andra ord att vi inte dör påväg dit. Det är nämligen så att det har regnat hela dagen och lagt sig som ett snorlager ovanpå isen. Hmm.. får se hur vår idé att cykla till hemmakväll går. Om inte annat ses vi senare! Annars är ni hemskt välkomna till min begravning!

Kommentera gärna, puss!



Saturday in my heart

Tjena!
Lördag är det idag då, inte helt fel! Steg ändå upp tjugo i sju, men vad gör man inte för fysträning med golfen? Riktigt kul som vanligt på fysträningarna och man får ju ut mer av dagen om man är morgonpigg!
Sen har det blivit lite kemiplugg och vid 5-6 kommer Lollo för ikväll blir det filmmys! Perfekt är exakt vad det är!

Ha det bäst, Puss!


Fredagsmys!

HELG!! Kan man va annat än glad!? Idag väntar bara en mysig fredagskväll, inget speciellt händer. Men det är nog lika bra det, för imorrn ska jag upp tidigt.. fysträning redan vid halv 9! Får va riktigt morgonpigg med andra ord!
Blir riktigt god mat ikväll i alla fall. Grillade kycklingklubbor med färska baguetter och god sallad och på det blir det hallonpanacotta, mums!!
Hur har er vecka varit?



Fick bli en färgglad bild sen volleybollen då jag skulle föreställa
Jasmine i Alladin, haha!!

Vill ha helg!

Tjena!
Jag längtar så mycket till helgen just nu! Börjar känna mig rätt så skoltrött efter fyra veckor vilket har känts som en evighet i skolan. Ändå har vi inte riktigt kommit igång än med prov och annat. Ja ja, antar att det bara är att stå ut... det är ju snart helg trots allt. Bara en dag kvar och sen är det inte så långt kvar till sportlovet!
För min del ser helgen ut att bli riktigt mysig. Har en förhoppningsvis mysig filmkväll att se fram emot på lördag med Lollo. Ska förmodligen se Remember Me som ingen av oss har sett. Många har ju sett den och säger att den är bra, så vi spelar på säkra kort. Annars kan det gå lite hur som helst. Jag och Lollo har nämligen en erfarenhet av att lyckas välja riktigt dåliga filmer till våra myskvällar.
Nu undrar jag: Har ni sett filmen och vad tyckte ni i så fall? Ska ni hitta på nåt speciellt i helgen?
 


RSS 2.0