Sommarfräscht

Sådärja då var håret fixat. Lite ljusa slingor och klippning av topparna gjorde susen. Känns mycket bättre nu, riktigt sommarfräscht! På stan hann jag även fixa present till mamma, hudlotion, duschkräm, mascara och två böcker till mig. Rätt impressive måste jag säga med tanke på hur snabbt det gick.
Nu blir det snart att mysa framför tv:n med film, inte helt fel. Är nog smart att lägga sig ganska tidigt också med tanke på att jag ska upp tidigt till golftävling imorrn, tagga!

Vi hörs!


Hoppas på att vara såhär glad efter tävlingen imorrn!


Onödig vecka

Hallå!
Jag är inte ensam om att tycka att den här veckan bara är helt och hållet onödig, vi skulle lika gärna kunna få sommarlov här och nu! Gör absolut inget vettigt på lektionerna och jag längtar så sjukt mycket till sommarlovet! Anyway... imorrn drar jag till frissan för att lägga i lite ljusa slingor och klippa topparna. När jag ändå är på stan tänkte jag passa på att köpa nåt fint till mamma eftersom det faktiskt är mors dag på söndag. Frågan är bara vad, aja det får lösa sig...
Kram!


Glad tjej

Tjabba!

Just nu står allt rätt bra till. Det är helg, alla prov i nian förutom muntliga nationella i matte är avklarade, fick reda på att jag kommer höja mig i kemi och jag sänkte mig på golfbanan idag! Imorgon har jag dessutom perfekta planer: först stan, sen golf och på kvällen kommer Sara hit. Amazing!!

Hoppas ni har det super,
puss!



Fullspäckad dag

Oj oj oj, det har inte varit en lätt dag för mig idag. Prov i skolan som visserligen var kort men ändå... och efter det TRE sprutor inför resan till Kenya. Usch, usch, jag hatar sprutor så kan väl säga att det inte var det roligaste sättet jag spenderat drygt 1000 spänn på! Haha, men det var ju mamma och pappa som betalade och får väl tänka att det är värt att inte bli sjuk!
Senare var jag faktiskt så duktig att jag sprang en runda och det gick lysande, härligt! Nu ska jag krypa ner i sängen för imorgon börjar jag åtta.

God natt!


Rysningar...

Good night!

Nu börjar det bli dags för mig att dra mig mot sängen. I morrn är det att gå upp tidigt som gäller, ingen sovmorgon för mig inte. Börjar vid åtta för långtråkig slöjd i två timmar. Kan i alla fall tipsa er om en sak: Om ni någonsin har funderat på att snickra ihop en stol, gör det inte!! Speciellt inte om ni har tendens att få vredesutbrott, tro mig - det kommer sluta illa! 
Hehe, 
God natt på er!


Plugg

USA, USA, USA - delstater, städer, floder, bergskedjor och jag vet inte allt! Herregud vad mycket kartor jag har pluggat nu... är helt slut i skallen! Börjar bli riktigt trött på skolan just nu, längtar såhäääääär mycket till sommarlovet! Jag vill bara spola fram klockan tills jag står där på muren på skolgården i avslutningsklänningen och tjuter av både glädje och sorg för att lämna klassen och högstadiet. Jag vill ha sol, ledigt och frihet - NU! Någon mer än jag som är sjukt sugen på sommar?!



  


Härligt!

Tjabba!

Började bli en aning stressad när jag insåg att det inte alls är långt kvar till skolavslutningen och jag inte hade fixat klänning än. Så åkte iväg till Tornby med mamma... och nu är problemet löst! Det var inte kärlek vid första ögonkastet, men efter en del tittande i spegeln är jag minst sagt lite småkär i klänningen. Riktigt söt är den, så nu kan skolavslutningen komma som ett skott.. jag är redo!! 
Har även hunnit gå igenom idrottslektionen med Lollo som vi ska ha på onsdag, kommer nog gå rätt bra tror jag. Under dagen har jag till och med lyckats proppa in lite plugg till geografiprovet nästa vecka. Tycker jag har varit väääldigt duktig idag så nu blir det tårtdags, MUMS! 
Puss och kram! 


 


Eurovision

Tjenare! 
   Är precis hemkommen från Emma efter en härlig grill och Eurovisionkväll med brudarna. Kan säga att jag är såhääääääääär trött eftersom jag gick upp halv sju i morse för att spela golftävling. Men den gick galant, slutade på en andraplats så jag är helt nöjd! Nu ska en trött Kajsa gosa ner sig under täcket och sova.
God natt!


En tredjeplats.. inte illa!


Back on track

Måste ju erkänna att jag har varit usel på att uppdatera den senaste tiden. Är en blandning av mycket i skolan och brist på saker att skriva om, men nu är jag tillbaks... förhoppningsvis för att stanna! 
   Har haft en härlig fredag eftersom jag hade ledigt, hääärligt! Har hunnit med en hel del faktiskt. Först drog jag till Anne där vi så duktigt övade på musiken. Så nu kan jag nästan spela Sommaren är kort på piano... lite mer övning bara!! Kanske inte låter som något svårt, men jag är ingen musikalisk människa ska ni veta... så var stolta över mig, haha!
Sen blev det att sticka hem, käka och dra sig till golfbanan för att spela lite golf.. gick riktigt bra det med faktiskt. Känns bra inför morgondagen då det är dags för tävling, är riktigt taggad!


RSS 2.0