Good Night!

Tjabba!

Ska dra mig mot min mysiga och mjuka säng strax. Innan jag somnar ska jag varva ner genom att läsa "Ondskan" som vi håller på med i svenskan och som enligt mig är trisst!! Är lite mer för tjejböcker som jag känner igen mig själv i huvudpersonen. Det blir mer verkligt och betydelsefullt då.

Imorrn stiger jag upp runt nio för jag har en massagetid bokat på stan som känns superskönt, förhoppningsvis! Har ganska ont i ryggen, den känns både knakig och spänd. Risken finns nog tyvärr att massören ska försöka trycka ut massor spänningsknölar som jag har på ryggen och det lär göra rätt ont tror jag! Nej, jag får helt enkelt hoppas på det bästa!

Efter min förhoppningsvis avslappnadnde och harmonigivande massage ska jag träffa Lollo för en lunch och en tur i affärerna på stan, najjs! Tror nog morgondagen kommer bli bra, så det är väl bäst jag går och lägger mig så den kommer.

God natt!






My plans

Hallå hallå!

Spenderade som sagt min lördag hos farmor och farfar. Blev lite jobbigt för farmor pratar hela tiden och då menar jag verkligen hela tiden, haha!

På kvällen åkte vi till en restaurang och åt buffé, som bara brukar sluta på ett sett - att man äter mer än man egentligen borde! Och jag kan verkligen säga att jag gjorde det.. så idag sprang jag en runda på morgonen.

Snart är det dags för lunch och efter det ska jag försöka ta tag i att städa rummet, fylla i några frågepapper som jag fått från min golflärare och förhoppningsvis börja plugga lite till massor saker som vi har till efter lovet.

Ha det super, adios amigos!


Farmor och farfars jättefina kissemiss

MUMS

Tja!

Gissa vad jag har för gott i mitt kök! Chokladbollar som jag har lagt ner cirkus 15 minuter på att göra. Snabbt, enkelt och framför allt GOTT!!

Ska väl joina mamma framför idol, tycker tyvärr inte det är så kul längre. Men har inget roligare för mig ikväll, så det får la duga.

Nu ska jag njuta av dessa godingar:


HAPPYFACE!

Tjoo!!


Jag är glaaad.. och gissa varför, det är väl inte så svårt? Jo, det är looov vilket betyder freedom från skolan en vecka framöver!

I morrn drar jag till farmor och farfar för att fira min födelsedag med dom såhär lite i efterskott. Så för att förbereda mig lite för tårtmonstret som kommer visa sig där (jag) så ska jag kanske ta en springrunda snart.. om jag orkar, haha! 

Puss!  


today it´s thursday

Hallå igen!

Ja, vad ska jag berätta om dagen? Hmm.. det har varit en alldeles vanlig torsdag idag, men det är absolut inget fel på det eftersom torsdagar = slapp dag i skolan. Nu har jag fått bakstuga i elevens val vilket också gillas, mycket bättre än träslöjd som jag hade förut!

Efter skolan pluggade jag lite spanska och drog efter det iväg till friskis & svettis för ett träningspass med Lollo... och shiiiiet vad jag tog ut mig idag, mina ben känns som överkokt spegetti just nu, haha! Men känslan efter att man tränat är det väl inget fel på.

Ska nog kila upp för trappan och lata mig lite i soffan innan jag drar mig mot sängen.. när jag vaknar i morgon är det bara en dag kvar för sen är det HÖSTLOV, FREEDOM!!


KOM IGEN!

Tjena!

Ingen kommenterar mina inlägg längre, det tycker jag är väldigt tråkigt. Så KOMIGEN OCH KOMMENTERA, då blir jag glad glad glad!!

Snart ska jag äta lite mellis och dra till friskis & svettis med Lollo för att köra vårt indoor walking pass som vi alltid gör på torsdagar, haha vilka stammisar vi är!!

Har även pluggat lite spanska idag, har läxa att lära mig att jämföra på spanska och här kommen en mening som är heeeeelt sann: 

Estoy la mejor del mundo!  

Ha det super och komihåg, kommentera!!!

natti natti

God natt!

Efter true blood, en dusch och lite målning av naglarna är det dags att dra sig mot sängen.



Är dessa nagellack inte underbara?


depp...

SKIIIT!!

Har pluggat som en häst de senaste dagarna till matteprovet.. och resultatet? Totalt misslyckande! Visst jag fick G, men med tanke på att det kändes som jag fattade allt i går kväll känns det minst sagt sådär. Ångesten blir inte bättre för att jag i efterhand kommer på hur jag ska lösa uppgifterna och vet att jag kan göra så mycket bättre! Som ni hör är mitt humör inte på topp, haha!

Det positiva är i alla fall att det är lov om tre dagar och jag har bokat massage tills på måndag som var en av mina födelsedagspresenter från mina kära föräldrar. Så nu intalar jag mig själv: fokusera på det positva Kajsa, eller hur?! ;)


Fy mig!

Hallå!

Förlåt för att jag varit så extremt dålig på att uppdatera bloggen på senaste, men nu kommer i alla fall en liten snutt om min dag!

Jag och Sara åkte till simhallen idag, kalla oss gärna barnsliga.. men man måste ju släppa loss lite ibland!
Det roligaste var att det fanns en uppblåst hinderbana på vattnet (som var tänkt för cirka 8-åringar) men självklart sket vi i det. Vi satsade på den i vilket fall: och vilken succé!! EXTREMT smidigt och graciöst halkade vi över hinderbanan! Hahaha, vi fick oss i alla fall ett långt och gott skratt!!

Efter simhallen åkte vi raka vägen hem och efter det har jag i princip suttit med matteboken tills nu, det gillas inte men det måste göras!

Och nu, min belöning för mitt hårda arbete: tv och äppelpaj, MUMMA!!

Puss och kommentera hemskt gärna!! :)


10-10-10

Jaha jaa...
I dag är det den 10/10-10, det är ju lite häftigt! Fast ärligt talat bryr jag mig inte speciellt mycket.

I går kväll firade vi mig, för jag fyller femton imorrn. Tjohoo! Tänkte att det va roligare att fira på en lördag än en måndag, så det blev inte riktigt på rätt dag. Men sak samma. Jag fick riktigt bra presenter:

Rosa scullcandy hörlurar
Presentkort på massage
Presentkort på anisiktsbehandling
En bok
Ny rakhyvel
Mysigt sadelskydd av ull
OCH money, money, money!!

Självklart blev det tårta också, det var en rysk banantårta. Den såg ganska god ut på bilden när vi beställde den, men naee... den var inte direkt super, haha!


PUSS!


Galen shopping

Tja!

Mitt shoppinghumör var på topp idag. Så efter en förmiddag på stan har jag köpt MASSOR! Älskar att shoppa, men fick lite panik när jag kom hem och insåg hur mycket jag verkligen köpt:

Vinterskor (dyra)
2 par jeans (ska nog lämnas tillbaka)
Leggings
Mössa
Armband
Ansiktsrengöring
Vantar
Träningsjacka
Tränigsbyxor
Strumpor





Ooopsi, som det kan gå! Haha, har kommit fram till att snåla lite på pengarna ett tag nu, tycker ni det låter som en bra idé? 

Ha det gött, puss hej!

 


Tjejkväll

Tjena!

Den här dagen har jag verkligen inte sett fram emot, eftersom det både var fysikprov och orientering.. Fysiken kändes bra och jag var glad. Men den glädjen försvann direkt när orienteringen satte igång. Det gick verkligen sämst och jag menar det!!! Vi orienterade i 90 minuter och det var utan tvekan dom längsta 90 minuterna i mitt liv. Och 60 utav dom var vi vilse i skogen (troligtvis utanför kartan) och hade panik, haha! Hemskt då, men lite skrattretande efteråt när man tänker på hur usla vi var!

Dagen avslutades i alla fall bra med en mysig tjejkväll med taco, chips, godis och film. Fredagsmys med andra ord. Tack för kvällen brudar, ni är bäst!


söt som få


Lollo leker sur, vicky glaad


love you!


Puss och kram, ha det bäst!



RSS 2.0