Spännande

Kom just att tänka på att det är 1:a april imorrn, så jag får hålla huvuvdet på skaft... annars blir jag säkert lurad! Haha, undrar vad folk hittar på imorrn i skolan egentligen. Kan bli rätt spännande faktiskt!
Har ni några roliga planer för att lura vännerna imorrn då? Vill gärna höra!


Natti!

Tjena!
Sitter här i mörkret framför datorn och käkar äpple, snart är det dags att gosa ner sig i sängen... tyvärr med geografiboken. Men, men jag är i alla fall glad för jag har låååång sovmorgon i morrn, börjar inte förrän 5 över 11!
Hade spexfoto idag med klassen, riktigt skojsigt! Vi fick endel panik och blev sena, men får hoppas på att slutresultatet blev bra i alla fall! Hehe, känner på mig att jag kommer se rätt wierd ut! Temat vi kom på var spartaner/grekiska gudinnor och jag måste faktiskt säga att vår klass gick in för det! Vi är inte direkt kända för det om man säger så!
Nu lockar sängen,
God natt!


Något i denhär stilen, haha!

Hemsk dag

Fredagar brukar vara sega, men den här var verkligen hemsk! Hade enorm huvudvärk i stort sett hela dagen, inte alls kul. Som tur var fanns endel huvudvärkstabletter i väskan som räddade mig lite.
Dessbättre mådde jag bra när vi slutat så kunde dra mig mot stan och spela squash med Anna som planerat. Får tyvärr erkänna att hon ägde ut mig, men det var riktigt kul ändå! Måste verkligen börja vara mer med den tjejen på fritiden, blir alltid lyckat när man är med henne. Tycker verkligen hon är underbar på alla vis! Så lätt att prata med och är alltid så himla härlig och snäll rakt igenom. Så om du läser det här Anna får du ta åt dig med ära! Du är suverän och jag tycker vi MÅSTE hålla kontakten när vi slutar på Munken och börjar gymnasiet!
Avslutar med att säga att det blir pizza för min del ikväll, det var ett bra tag sen!
PUSS!


Anna Panna!


Muuums!


Ledare i sommar

Har varit lite dåligt med uppdatering på senaste tiden. I går hann jag inte slänga in något för var på ledarutbildning på kvällen och kom hem runt tio då jag var dödstrött.
Ska nämligen bli golfledare i sommar tillsammans med Sara, fyfan vad kul! Vi ska bli så grymma ledare så ni förstår inte! Barnen ska älska oss och se oss som fantastiska förebilder... eller det är åtminstone vad vi hoppas på. Haha, vi får helt enkelt vänta och se hur det går. Men jag ser i alla fall fram emot det, det blir ju extra kul när man är två. Om det nu skulle gå åt pepparn har jag och Sara i alla fall ännu en sak att lägga på vår lista över misslyckanden att göra. Och en sak är säker... den är inte kort!!
Nu ska jag läsa lite och sen sova,
God natt på er!








Konstigt!

Hallå!
Min hals har verkligen varit mysko den senaste veckan! Rätt som det är får jag ont i halsen och sen försvinner det igen rätt som det är. Känns inte alls bra när den bara sådär rent spontant får för sig att göra ont! Ställer till med en del problem kan jag säga, fick nämligen hoppa över att träna idag med vilket inte alls var kul! Jag vill träna! Nu tycker jag faktiskt den får ta och skärpa sig, håller ni inte med mig?
Nu börjar huvudet också värka spontant, bläää! Förlåt för ett negativt och onödigt inlägg, hoppas det blir mer intressant senare!
Kram!


Aj aj

Synd att söndagen som började så bra fick en sämre fortsättning. Först ett besök på Dormys där det blev köpt en ny golfvagn och efter det blev det en springtur på 5 km. Men sen blev det sämre. Kalla mig nörd, men jag blev lite deppig när LHC förlorade och åkte ut.. ingen semifinal för vår del med andra ord. Surt som filmjölk.. eller kan man säga så?! Jag gjorde det precis i alla fall...
Såg även sista avsnittet av solsidan, haha! Kul som vanligt och avslutningen var ju strålande.. The final countdown!! Hehe, alla som såg det fattar. ;)
Puss och kram!


Letters to Juliet

Hallå!
Lollo åkte precis hem efter en mysig, men ganska kort filmkväll. Hehe, kan väl säga att vi båda var ganska sega! Såg filmen "Letters to Juliet" och den var väl helt okej. Gullig och fin, men en väldigt typisk romantisk film. Den hade inte det där lilla extra om ni förstår vad jag menar! Bestämde oss för att ge den 4/10 poäng så den var sådär, men inte dålig med andra ord.
Borde egentligen gå och lägga mig nu för ska upp hyfsat tidigt imorrn och dra till Dormys i Norrköping för att kolla in rean på golfkläder där. Kanske blir det att köpa en ny golfvagn som jag fick ett presentkort på i julklapp och en ny jacka. Det lär märkas imorrn,
God natt!








Nyinhandlat!

Tjena!
Idag är allt på tipp-topp. Min hals känns way better än igår, solen skiner och jag har handlat lite nya vårkläder. Dessutom kommer Lollo hit ikväll och vi ska ha en riktigt mysig filmkväll! Kan det bli mycket bättre? Nej, jag tror knappast det!
Hoppas ni har det lika bra som jag!
Här kommer bilder på det nya i garderoben,
kraam!



Såååja!!

Vinst för LHC ikväll och då blir det med andra ord en till match på söndag för att gå vidare till semi. Komigen nu, hoppas verkligen dom går vidare, hockey är bara för kul att kolla på!! Grymt spel idag måste jag säga!


Vilka talanger!

Hello my dears!
Blev som väntat en riktigt rolig fredag med tanke på Kåpan (sång och danstävling på skolan), måste bara säga att jag är grymt imponerad av flera personer! Vilka talanger de är alltså! Skulle absolut inte förvåna mig om några av dom blev kända som äldre! I så fall kommer jag komma ihåg Kåpan och tänka att jag förutspådde det redan då.. hehe! Det enda negativa med Kåpan var att vi inte fick följa traditionen och sjunga "Små sjuorna". Tjuriga lärare är inte alltid kul... 
Visade även mina akrobat-skills i ringarna på gympan idag, haha! Nej, men det gick faktiskt riktigt bra och kul var det! 
Men eftersom ni känner mig så är det alltid nåt negativt också, i det här fallet: min hals! Den gör ont och hindrar mig från att träna... bajs på det! 
KRAMAR! 


Det här vita, kalla och tråkiga har även kommit tillbaka,
stick och dö!!!


Halsont

Måste säga att den här veckan har varit grymt seg! Trodde till och med det var fredag idag tills jag insåg att det bara var torsdag, sånt gillas inte! Dessutom börjar jag få lite ont i halsen, ohnoo! SNÄLLA låt mig vara frisk!
I morgon är det dags för kåpan i skolan. Det ska i alla fall bli kul att se och höra dom som sjunger och dansar. Morgondagen ser alltså ut att bli bra!
Kramar!



BLÄÄ

Mitt stöttande för LHC mot seger gick inte som planerat...
BLÄ OCH GOD NATT!


Innebandy!!

Tjena!
Har både bra och dåliga nyheter och för att vänta med det bästa till sist börjar jag med de dåliga, hehe. Gick sämst på nationella provet - kemi idag! Eller själva frågedelen gick bra, men på den som man skulle förbereda en labb gick rent åt helvete kan jag säga! Började vimsa om nån jäkla hypotes som man inte skulle skriva på den delen. Ännu ett perfekt exempel på Kajsa i ett nötskal som i måndags...
Vidare till de positiva nyheterna: Spelade innebandy på gympan idag vilket jag verkligen älskar!! Hur kul som helst, kanske något jag borde ha satsat på för ville verkligen inte sluta spela när lektionen var slut idag! Får i alla fall vara glad för att det verkar som om klassen ska få ihop ett lag till nattinnebandyn och det är första gången vi är med på det i så fall, hoppas hoppas!! Ännu en glad nyhet är att det bara är torsdag och fredag kvar till helgen och dom dagarna ser ut att bli riktigt bra. Imorrn är det torsdag = slapp dag i skolan och Indoor Walking-träning med Lollo på kvällen. Och på fredag är det Kåpan, en musiktävling i skolan. Blir jättekul att se alla sjunga och dansa.
Känner att det här blev ett väldigt långt inlägg och är oerhört tacksam om ni orkade er igenom alla rader, haha! I så fall får ni gärna skriva det. Nu måste jag skynd upp till tv:n för att stötta LHC till seger!
PUSS!


Kajsa i ett nötskal

Haha, jag är så hopplös ibland. Tänker med lilltån istället för huvudet och då går det inte så bra. Jo såhär var det... Hade huvudvärk och kände mig på gränsen till sjuk i skolan. Tänker att det kanske var en bra idé att boka av mig till passet till eftermiddan för jag ville inte få en prick om jag nu inte skulle komma. Tänkte att man måste boka av sig minst 3 timmar innan och ringer mamma som snällt bokar av mig. Mår bättre under dagen, kommer hem och tänker att jag ändå ska gå på passet.. men SJÄLVKLART är det fullbokat bara för det. Ringer till mamma igen och är sur på henne för att jag inte fått nån plats?! Haha, stackars lilla mamma!
Och nu kommer det roliga.. när jag kommer dit för att försöka få en drop-in plats istället:
Ledaren: - Ja, det finns nog en chans att det går att komma in idag för det var nämligen någon som bokade av sig under dagen.
Jag: - Jasså!? (Jag är heeeeeeeeeeeelt oskyldig)
Fick i alla fall en plats till slut.. slutet gott allting gott!!

 

Dagens planer

Blir ingen springtur ute idag... istället väntar spinning. Känner mig fortfarande lite snuvig och då är det kanske bättre att träna inomhus. Dessutom kan jag lika gärna springa ute imorrn om jag skulle vilja och om det är bra väder.
Nu ska jag jobba lite med matten, bara för att jag har varit så seg med den i veckan.. hehe!
Kände just att det här blev ett väldigt ointressant blogginlägg, men det är sånt man får leva med helt enkelt. Världen går inte under om man säger så!
Adiooos!

Sverige i ett nötskal

Förutsägbart och tråkigt, Erik Saade vann.. tummen ner för det!! Själv tyckte jag The Moniker, Swingfly och Nicke Borg var dom bästa. Synd att det inte blev någon rolig låt som vann i år, jaja.. kunde väl ha slutat mycket värre antar jag! Linda Bengtzing vann åtminstone inte och glad är jag för det... annars skulle vi minst sagt bli utskrattade.
Förutom att kolla på melodifestivalen gick jag och Lollo på stan. Jag hittade ett linne, halsband och ett matchande armband. Funderar på att lämna tillbaks det för det var inte lika fint när jag kom hem med det. Måste även säga att vi bakade en gudomlig chokladkaka! Vi gjorde en vanlig kladdkakssmet, men stoppade i dumle i smeten innan vi ställde in den i ugnen så den smälte i kakan. Sen hällde vi på smält blockchoklad (ljus) som överdrag och strödde kokos på det! Herregud va gott det var, speciellt med lite grädde och bär till! MUMS!
Nej, nu ska jag sluta babbla och gå och lägga mig. Tänkte nämligen ta mig en springtur utomhus imorrn bitti eftersom det börjar bli vår.. i så fall blir det den första springrundan ute i år.
God natt!



Awesome

Bara för att sprida en postitiv känsla tänkte jag nämna allt som gör mig glad just nu:
- Det är helg
- Proven vi fått tillbaka har gått jättebra
- Jag ska på stan med Lollo imorrn
- Det håller på att bli vår
- Och sist men inte minst, jag är nästan frisk från min förkylning!!

Hihi, hoppas ni ärl lika positva som jag just nu. Annars, så hoppas jag ni blir det snart!
Puss och kram!


Inte såååååå långt kvar till sommaren ändå!!

Toppenkväll

Firade Emma med en underbar tjejkväll igår. Blev melodifestivalen, film och massar prat och skratt. Bilder också för den delen. Hade tänkt sammanfatta kvällen med några av dom:







Dessvärre har min hals blivit riktigt dålig! Hade lite ont i går, men idag är den mycket värre! Jag får helt enkelt sitta här i min ensamhet och droga halstabletter, kul...


RSS 2.0