Gäääsp

Nej nu börjar det bli dags för mig att sova. Är jättetrött och längtar verkligen till att krypa under det där varma täcket och bara gosa ner mig. Speciellt läskande är det när sängen bara står någon meter härifrån.
Tänkte sammanfatta dagen lite kort först.
På förmiddagen drog jag ner på stan för en lyckad shoppingtur med Vicky och Lollo. Jag hittade ett par snygga ljusblå jeans med hög midja och så fixade vi present till Anna som vi ska fira imorrn, skoj skoj!
Sedan blev det hockey med pappa. Det började riktigt bra för LHC med 1-0 efter drygt en minut och 3-0 en bit in i andra perioden... Men sen gick det utför! Slutade med en förlust med 5-3 och en riktigt tjurig Kajsa! Ja, åååååh nu blir jag irriterad igen bara för det. Tycker MODO kan skita ner sig hela gänget, dom gör bara livet surt för mig just nu. Haha, ber om ursäkt till er som råkar vara MODO-fans men kände att jag var tvungen att få ut mina aggressioner!!

God natt!


Kommentarer
Postat av: johanna bäck♥

haha nu ska vi tare lite lugnt kajsa känner jag ;D

2011-02-25 @ 10:45:11
URL: http://baecks.blogg.se/
Postat av: johanna bäck♥

sv: jaaa det hade jag också! det är bara lite jobbigt att det är skola snart :/ men idag och imorn blir det att jobba :D

2011-02-25 @ 10:47:52
URL: http://baecks.blogg.se/
Postat av: Lovisa

behöver inte bli arg kajsa

2011-02-25 @ 12:32:41
URL: http://rockarhamstern.blogg.se/
Postat av: Anna

ulala, en present till anna :D

2011-02-25 @ 15:12:33
URL: http://aannasblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0